Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly 1
 • Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly 2

Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

695,00 kr

  Produktbeskrivning

  Drömmer du om hett sex med din favoritporrstjärna? Jessica Drake har lagt sin kropp bakom denna stimulerande Fleshlight i den populära Girls-serien.

  Jessica Drake är alltid sugen på äventyr och det finns inte mycket som den här sexiga blondinen inte har provat på. Med sin kombination av oskyldiga ögon och häftig attityd har hon flera filmer och priser bakom sig.

  Den här masturbatorn är stöpt efter hennes underbara vagina. Använd hennes inbjudande hål och justera stimuleringen och vakuumet runt din penis genom att skruva åt runt locket i botten av Fleshlighten.

  Det är inte utan anledning att det unika signaturmönsret på det inre SuperSkin-sleevet har fått namnet "Heavenly". Den ger nämligen en helt himmelsk stimulering och framhäver ytterligare den naturtrogna känslan.

  Fleshlight Girls är formade och designade efter världens hetaste porrstjärnor. Välj din personliga favorit eller samla till dig ett helt harem som alltid är redo när du är redo.

  Detaljer

  MATERIAL: Real Feel Super Skin.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  LÄNGD: 25,4 cm.
  DIAMETER: 0,7 cm til 1,9 cm.
  VATTENTÄT: Ja.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Överraskad...,positivt. Hade inte några höga förväntningar på den trots bra omdömen. Men OJ vad fel jag hade! Grymt skön och har nog aldrig haft så lätt för att komma. Kommer nog köpa "värmaren" också för att få den rätta känslan.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Skön elegans En av de skönaste Fleshlightsen som finns. Den är inte fylld med en massa knottror och räfflor, som andra gärna överdriver med, utan den invändiga strukturen är både stimulerande samtidigt som mycket verklighetstrogen. Vill man ha något som stimulerar kraftigt är den här fel, vill man däremot ha något som mer efterliknar det mjuka, sköna oskyddade ligget, då är den helt rätt!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Bästa kvalitén Helt underbar! Bästa materialet jag upplevt på en sexleksak för penisar. Materialet är mycket mjukt och lent. Även om texturerna på fleshlight:s kan vara tighta eller komplexa så känns det inte övermäktigt. Känslan är behaglig och mjuk samtidigt som den är stimulerande. Skulle rekommendera denna för nybörjare då denna är ganska simpel och realistisk på insidan. Enkel att använda och rengöra. Helt klart bästa sexleksaken jag köpt!
  5 5 1

  Du recenserar: Fleshlight Girls Jessica Drake Heavenly

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.