Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp 1
 • Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp 2
 • Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp 50
 • Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp 100

Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Har du just börjat experimentera med sexleksaker? Är du kanske på jakt efter din allra första dildo? En dildo som Fun Factory Amor är den perfekta nybörjardildon. Den är lite mindre än många av de mer realistiska dildosarna, men den är otroligt mångsidig.

  Även om Amor ligger i den mindre änden av dildo-skalan, så är dess omkrets mycket realistisk, vilket bidrar till en mycket intensiv njutning när du använder den.

  Basen på Amor är utformad som en sugpropp. Det betyder att den kan den sättas fast på alla släta ytor, varpå du kan använda den utan att behöva hålla i dildon med händerna. 

  Den breda basen innabär att dildon även passar bra både i harness och till anal stimulering. Allt som allt är Amor alltså en väldigt allsidig dildo, som kan användas till lite av varje.

  Amor är gjord av medicinsk silikon av mycket hög kvalitet. Det gör dildon oerhört mjuk och behaglig att använda, men den är fortfarande tillräckligt styv och stabil för att kunna stimulera dig på bästa sätt. 

  Den bästa och mest njutbara upplevelsen med Amor, får du om du använder den ihop med ett vattenbaserat glidmedel.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt godkänt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  TOTAL LÄNGD: 13,5 cm, varav 11,3 cm kan föras in.
  DIAMETER: 3,6 cm.
  HARNESSKOMPATIBEL: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Använd mycket lube! Jättehärlig form och färg. Underbart att den inte ser ut som en riktig penis, önskar det fanns fler som inte var realistiska.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  En av mina favoriter Den är något kortare leksak än de jag använt tidigare, men det har inte varit ett problem på något sätt. Har haft roligt med den på egen hand, och jag ser fram emot att ha roligt med den tillsammans med någon annan också. Passar bra i harness, och sugproppen öppnar upp för fantasifulla lekar på olika ställen i hemmet ;)
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Snygg leksak.. Riktigt trevlig o bra känsla - men lite svår att hantera eftersom den är ganska kort, man behöver ju liksom hålla i den också. Hade den varit 5 cm längre hade den nog varit perfekt. Men i en strap-on sele är längden kanske perfekt?
  5 4 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Snygg och stilren Vi letade efter en lite mindre dildo som inte skulle se ut som en riktig penis. Den höll våra förväntningar. Den är lagom mjuk och böjbar. Ytan på dildon är inte så glatt som på vanliga silikon dildos, den känns lite matt och smått sträv. Men vi använder kondom eller glidmedel för att motverka den känslan ändå. Passade perfekt med en strap on sele. Något kort dildo med strap on sele vid vaginalt samlag i vissa samlagsställningar. Men för analt bruk funkar den perfekt med sele.
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Användarvänlig
  Orgasmgaranti
  Skön om du får in den. Jag ägde endast en dildo som var väldigt stor, så jag köpte denna eftersom den är lite mindre och är inte super dyr heller. Storleken är ganska perfekt om du frågar mig, inte för stor, stor nog för att man behöver värma upp/träna en del för att få in den. Mitt problerm är att jag har väldigt svårt att få någon slags glid med denna dildo, då har jag testat med silikon och vattenbaserat glidmedel och även kokosfett (min favorit) och ändå så har den inte alls speciellt bra glid, vilken gör att den är svår och lite obehaglig att använda om du inte är väl uppvärmd. Men när du väl får in den så träffar den prostatan OTROLIGT bra men stimulerar även öppningen fantastiskt. Så jag tycker denna dildo verkligen är värd en chans, för lyckas du väl få in den några gånger så är den inte så mycket problem efter det.
  5 4 1

  Du recenserar: Fun Factory Amor Dildo med Sugpropp

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.