Liten Dildo

En liten dildo är idealisk om du är nybörjare. För ja, storleken har betydelse när det kommer till dildos. En del människor föredrar stora grejer, medan andra hellre vill ha en liten dildo. Den passar perfekt om du inte har så mycket erfarenhet, eller om du bara föredrar lite mindre fyllig stimulering. För låt dig inte luras av storleken, de små dildosarna kan fortfarande ge dig massor av njutning!

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd
Längd att föra in
Diameter
Egenskaper
Harnesskompatibel (27)
Realistic (14)
Suction Cup (21)
Material
PVC (2)
Silikon (24)
Stainless Steel (1)
TPE (6)
TPR (1)
Märke
Amaysin (2)
baseks (1)
CalExotics (3)
Fleshlight (1)
Fun Factory (2)
King Cock (1)
Love To Love (1)
Loving Joy (1)
njoy (1)
Sinful (3)
Sportsheets (1)
Tantus (7)
Vixen Creations (2)
Willie City (6)
You2Toys (1)
Visa alla 34 produkter
Du har sett 34 av 34 produkter

En liten dildo till nybörjaren

Börja med en mini dildo

Det är alltid en bra idé att börja med en mini dildo, innan du ger dig i kast med stora, vilda och “våldsamma” leksaker. Hos Sinful har vi ett brett och varierat utbud av små dildos, så det finns något för alla smaker. Långt ifrån alla vill ha jättestora monsterdildos, utan många föredrar istället att leka med betydligt mindre utgåvor. En mini dildo är utmärkt att börja med, både för dig som är nybörjare på området och dig som vill värma upp inför större saker.

Oavsett om du letar efter en mini dildo, eller bara en som är lite smalare eller kortare än genomsnittet, så får du mycket att välja på här. Det finns både olika färger och flera utformningar att experimentera med. Om du inte har någon tidigare erfarenhet av sexleksaker, då rekommenderar vi att du beställer en mini dildo som förstautgåva. Testa och se vad du tycker, och om den inte faller dig helt i smaken kan du alltid gå upp i storlek vid nästa beställning. Det är tyvärr alltför vanligt att man tar till en alldeles för stor dildo från starten, och därmed inte känner för att fortsätta experimentera. Många tror nämligen felaktigt att små dildos inte är lika tillfredsställande som sina större kusiner, när det i verkligheten handlar om att hitta en som passar just dig perfekt. Har du rätt modell, då kommer du att få orgasm även med en mini dildo.

Hur väljer man rätt liten dildo?

Men det kan vara svårt att hitta rätt första gången man ska beställa erotiska leksaker. Som med det mesta handlar det om att testa sig fram och upptäcka vad man faktiskt tycker om. Å andra sidan finns det ju tråkigare saker att experimentera med än njutning. Vi rekommenderar dock att du tar dig en ordentligt funderare på vad du egentligen är ute efter: kort eller lång, tjock eller smal, realistisk eller inte? Titta sedan igenom dildosortimentet här på sidan, och välj ut en liten dildo som passar dina preferenser.

Små dildos kan användas tillsammans med en partner, t.ex. som en del av förspel, men fungerar också utmärkt till onani och lek på egen hand. De är som sagt utmärkta förstagångsdildos, just eftersom de är mindre och därmed lättare att föra in. Du kan testa olika modeller och ställningar helt på egen hand, för att ta reda på vad som ska till för att just du ska komma. När du har lärt dig det, då kan du och din liten dildo lära upp en större kusin, eller en livs levande partner, i samma ädla konst. En liten dildo kan således bli nyckeln till en hel massa njutning, både ensam och tillsammans med någon du tycker extra mycket om.

En smal dildo vs. den äkta varan

Kan en smal dildo ersätta den äkta varan? Det korta svaret är nej, men som vanligt är saker sällan så simpla. Om vi dyker lite djupare ner i dildovärldens detaljer och branschens utveckling, då kan vi tydligt se att producenterna hela tiden blir bättre på att producera små dildos som är mycket realistiska utgåvor av “riktiga” penis. Idag kan de till och med återskapa färgen så pass att det nästan är svårt att se skillnad på en smal dildo och en verklig utgåva, vilket blir oväntat fräckt. Det är en verkligt speciell känsla att titta ner på det som fyller dig, och på allvar kunna drömma om att det är din partner eller hemliga crush du ligger med.

Så nej, en smal dildo kan inte ersätta en riktig man, men den kan komma skrämmande nära. Oavsett om du vill ha en nybörjarleksak, eller om du bara föredrar små dildos framför större utgåvor, så kan du hitta en passande modell på den här sidan. Beroende på vilken du väljer, kan den antingen få bo i nattduksbordet eller följa med ner i badkaret. Faktum är att du inte måste välja en av de två, utan du kan absolut införskaffa flera olika, som får olika hemvister. Blir du riktigt äventyrlig kan du rentav förvara en smal dildo i handväskan. Då är du alltid redo att njuta, oavsett var och när lusten knackar på.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se