Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 1
 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 2
 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 3
 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 5
 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 50
 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 51
 • Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator 100

Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 595,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du på jakt efter en dildovibrator som inte bara kan vibrera utan också pulsera? Då är den nya Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator någonting för dig.

  Bi Stronic liknar en klassisk rabbitvibrator, men sitter inne med ett stort antal nya och spännande stimuleringsmöjligheter. Den kan nämligen både vibrera och pulsera - det vill säga röra sig fram och tillbaka i ett stötande rörelsemönster som liknar mannens rörelser under samlag.

  Det sitter en kraftfull motor i skaftet respektive en i klitorisvibratorn. De båda motorerna kan användas och kontrolleras oberoende av varandra, vilket innebär att du kan ställa in olika styrkor på pulsatorns två delar. Det finns dock 64 olika kombinationer av vibrationer och pulseringar om du har båda motorerna igång samtidigt. Har du hittat en kombination som du tycker extra mycket om? Då kan du enkelt spara kombinationen genom att hålla inne "Fun"-knappen i 3 sekunder för att på så sätt kunna njuta av din favoritstimulering om och om igen.

  Vibratorn är lagom stor och kan därmed också användas för analstimulering.

  Bi Stronic är gjord av 100 % medicinskt silikon och har därför en underbar silkeslen yta. Själva skaftet är relativt fast och stimulerar dig invändigt. Klitorisvibratorn är däremot väldigt flexibel och kan därmed placeras pricksäkert på klitoris för att du samtidigt ska uppnå maximal utvändig njutning. Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel tillsammans med dildopulsatorn för bästa möjliga upplevelse.

  Den är vattentät och du kan därför också använda den i duschen eller i badkaret. Rengöring av pulsatorn sker enkelt med vatten, mild tvål och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

  Vibratorn har en "key lock"-funktion som betyder att den aktiverar ett knapplås då du inte använder den. På så sätt riskerar du inte att den plötsligt går igång i nattduksbordslådan eller i resväskan på flygplatsen.

  Precis som alla andra nyare produkter från Fun Factory laddas vibratorn med en Click �N� Charge-kabel som självklart medföljer. En full laddning öppnar upp för flera timmar av fantastisk njutning.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  LÄNGD: 21,7 cm.
  DIAMETER: 3,8 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  UPPLADDNINGSBAR: Ja (Click �N� Charge-laddare ingår).
  PULSERINGAR: Upp till 64 olika kombinationer.
  GRÄNSSNITT: 3 knappar.
  BRUKSANVISNING: Engelska, tyska.
  BÖR ANVÄNDAS AV PACEMAKERBÄRARE: Nej.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Fun Factory Bi Stronic Fusion Pulsator Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *