Rabbitdildo

Rabbitdildon fick sitt stora genombrott i tv-serien Sex and the City, och är en oerhört populär vibrator. Faktiskt många kvinnors absoluta favorit bland sexleksaker.

En rabbitdildo har kaninöron som stimulerar din klitoris, samtidigt som roterande pärlor masserar din slida och din g-punkt stimuleras innifrån. För de flesta kvinnor blir den en orgasmfylld bekantskap. Om du vill veta mer om rabbitvibratorn, och få hjälp att hitta den som passar dina behov bäst, kan du läsa vårt blogginlägg om rabbitvibratorn.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Längd att föra in
Egenskaper
Appstyrd (3)
Batteridriven (26)
Bejeweled (7)
Realistic (2)
Reselås (15)
Splashproof (18)
Thrusting Function (7)
Uppladdningsbar (70)
Vacuum Function (1)
Vattentät (69)
Vibrating (96)
Virtual Reality App (1)
Material
ABS-plast (1)
Ocean-bound PP plastic (1)
Silikon (81)
TPE (7)
TPR (6)
Märke
Amaysin (4)
B Swish (1)
Bang! (2)
baseks (12)
Belladot (2)
CalExotics (3)
Cleopatra (1)
Dorcel (1)
Electroshock (1)
FemmeFunn (2)
Fifty Shades of Grey (3)
Fun Factory (4)
Inmi (1)
Je Joue (1)
Lelo (5)
LELO (5)
Love To Love (1)
Lovehoney (1)
Lovense (1)
Loving Joy (1)
ohhcean (1)
PMV20 (3)
Pretty Love (1)
Rocks Off (6)
Romp (1)
Satisfyer (5)
Sinful (19)
Svakom (1)
Sweet Smile (1)
TOYJOY (1)
Tracy's Dog (6)
Trinity Vibes (1)
VIVE (1)
We-Vibe (1)
You2Toys (1)
Visa alla 96 produkter
Du har sett 48 av 96 produkter
Ladda fler

Rabbitdildo - Den populära allt-i-ett sexleksaken

Med en dildorabbit kan du både ha kakan och äta den

De flesta kvinnor har sett åtminstone delar av Sex and the City. Om det så bara är ett avsnitt man känner till, då är förmodligen det där Charlotte har isolerat sig i sovrummet med sin rabbitdildo. Det var i detta avsnitt från säsong 1, som denna effektiva sexleksak fick sitt stora genombrott. Även de som faktiskt inte har sett avsnittet, vet numera vad en dildorabbit är.

Många kvinnor har detta som sin favoritleksak, och det är verkligen inte bara något de säger. Den kombinerar olika typer av stimulering, så att du kan njuta av allt på en gång. Du får yttre stimulering av klitoris, men även invändig stimulans av g-punkten precis som med en traditionell dildo. Namnet kommer från att klitorisvibratorer som regel har formen av en liten kanin, där det är de små öronen som kittlar klitoris. En del märken har numera ändrat kanindesignen för att särskilja sig lite, men effekten är densamma. Som grädde på moset har en rabbitdildo ofta roterande kulor i skaftet, vilka masserar din vagina vid användning. Du får alltså beröring på alla dina mest känsliga områden - samtidigt! Snacka om ultimat njutning.

Vilken rabbitvibrator passar dig bäst?

Hos Sinful hittar du ett stort utbud av rabbitdildos, som alla ger dig fullskalig stimulans. Men eftersom alla kvinnor är olika, skiljer även de modeller vi säljer sig åt. Det är t.ex. väldigt individuellt hur långt avståndet mellan klitoris och vaginalöppningen är, därför varierar placeringen och längden på kaninen sig åt från en rabbitvibrator till en annan. Tänk på hur du och formad och vad din kropp behöver när du väljer modell.

En annan sak du ska vara uppmärksam på, är att inte alla har roterande kulor i skaftet. Några märken har valt att utelämna det på sina produkter, för att iställer fokusera på ergonomisk design och användarvänlighet. En del kvinnor upplever att dessa modeller träffar klitoris och g-punkten ännu bättre, men kvinnokroppen är en rolig skapelse och det är som sagt väldigt individuellt var de erogena zonerna är placerade. Prova dig fram och se vilken rabbitdildo som passar dig bäst. Om du är osäker är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. De kan svara på alla frågor och vägleda dig till rätt beslut, så tveka inte att ringa eller skriva till dem.

En rabbit sexleksak är en orgasmfylld bekantskap

Oavsett vilken du väljer i slutändan, så kan du vara säker på en sak - den kommer ta dina orgasmer till helt nya höjden, och ge dig de mest stimulerande onaniupplevelser du någonsin har provat. Många kvinnor har lättare att uppnå klimax via klitorisstimulans, men de djupaste och mest intensiva orgasmerna kommer ofta från stimulering av g-punkten. Med en rabbitsexleksak kombinerar du de två, så att det både blir lättare att komma, samtidigt som de orgasmer du upplever blir mer intensiva. Den pryda Charlotte från Sex and the City hade med andra ord goda grunden till att inte vilja lämna sängen, efter att hon fått en rabbitdildo i sin hand.

Hos Sinful kan du hitta din egen favoritleksak, genom att välja från ett stort utbud av olika former, färger och storlekar, och få en lika bra upplevelse som Charlotte. Alla produkter är noggrant utvalda efter strikta kriterier om design, funktionalitet och kvalitet i toppklass, så att du alltid kan känna dig 100% bekväm. Här får du en kvalitetsprodukt, som utan tvekan kommer bli en god och njutningsfull bekantskap.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se