Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa

Klicka på en bild för att förstora den

 • Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa 1
 • Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa 2

Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

559,00 kr

449,00 kr

  Produktbeskrivning

  Je Joue Ami Knipkulor är ett set bestående av 3 rosa, mjuka och ytterst behagliga knipkulor som har utvecklats i samarbete med sexexperter.

  De flesta kvinnor uppnår större sexlust och mer intensiv känslighet i deras underliv. Knipövningar rekommenderas av både sexeologer, barnmorskor och gynekologer.

  Alla 3 kulor är utrustade med en metallkula inuti som rör sig något när du använder den. För att hålla Ami på plats "måste" du knipa tag i kulan. På så vis tränas din bäckenbotten och blir stark och frisk. Samtidigt kommer du med tiden att uppleva att din sexlust blir större och dina orgasmer kraftigare.

  Setet består av 3 olika kulor:
  Ami 1 är en stor och lätt kula. Perfekt om du är ny inom knipövningar.
  Ami 2 är en mellanstor dubbelkula som är lite tyngre än Ami 1. Ami 2 används om träningen med Ami 1 inte utmanar dig tillräckligt.
  Ami 3 är en liten och tyngre dubbelkula. Det är den mest avancerade kulan och därför perfekt för den erfarna användaren.

  När du ska göra knipövningar är det viktigt att du slappnar av. Du ska börja din knipövning bakifrån vid anusingången, långsamt röra dig fram mot slidmusklerna vid och slutligen försöka att dra in naveln mot ryggen". Gör övningarna i ca. 5 min åt gången. Kom ihåg att ha små pauser om du behöver det.

  På själva knipkulan sitter ett flexibelt och slitstarkt silikonsnöre som du försiktigt drar i när kulan ska tas ut. En lätt, behaglig och säker lösning.

  Vi rekommenderar att du använder lite vattenbaserat glidmedel tillsammans med Je Joue Ami innan du sätter upp dem.

  Detaljer

  MATERIAL: Medicinskt silikon och ABS-plast.
  FTALATFRI: Ja.
  AMI 1, MÅTT: 3,6 cm x 3,6 cm. 47 g. Diameter: 3,7 cm.
  AMI 2, MÅTT: 3,2 cm x 8 cm. 78 g. Diameter: 3,2 cm.
  AMI 3, MÅTT: 7 cm x 2,8 cm. 106 g. Diameter: 2,7 cm.
  SNÖRE, MÅTT: 7,5 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  BRUKSANVISNING: Tyska, engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Bra med set av olika kulor Väldigt skönt material och känns lyxiga. Efter tre barn behövdes knipträning, tur att jag beställde setet och inte enskilda knipkulor då hade jag garanterat gjort en felbeställning. Gick väldigt snabbt att öva upp musklerna och efter 3-4 dagar kunde jag hålla den tyngsta hela dagarna så tipset är att ta tyngre än man tror att man behöver. Jag ska leta efter en tyngre och mindre variant. Fyller dessutom fler funktioner än bäckenbottenträning.
  5 4 1

  Du recenserar: Je Joue Ami Knipkulor 3 st Rosa

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:

  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.