Je Joue

Brittiska Je Joue tillverkar förförande produkter med känsla för lyx. Sexleksakerna är utformade för att ge kvinnor riktigt njutbara orgasmer. Du kan alltid räkna med hög kvalitet, samt stilren minimalistisk design som aldrig går ur tiden, när du köper en produkt från Je Joue. Märket vänder sig främst till kvinnor, men har produkter som både män och par kan få glädje av.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 12 produkter

Je Joue ger dig lyxiga sexleksaker

Varför välja Je Joue?

Je Joue är ett lyxigt brittiskt sexleksaksmärke, som vänder sig till den kvalitetsmedvetne konsumenten. De producerar allt från rabbits och g-punktsvibratorer till penisringar och knipkulor, och produkterna kännetecknas både av sin yttre och inre design. Alla vibrerande sexleksaker från Je Joue är nämligen designade för att fungera på en lägre frekvens än sina konkurrenter. Därmed uppnås ett rundare ljud än det surrande som vanligen hörs från högre frekvenser. Den låga frekvensen stimulerar andra delar av nerverna, vilket ger en helt annan typ av vibrationer än de flesta andra märken levererar.

Många väljer att köpa detta märke eftersom det levererar mycket kvalitet för pengarna. En del av produkterna ligger i den övre änden av prisskalan, det ska man inte sticka under stolen med, men när priset stiger gör kvaliteten detsamma. Du får sexleksaker som är väldigt behagliga och av mjuka material, men som ändå håller i många år framöver.

Prisbelönta sexleksaker

Je Joue har genom åren samlat på sig en lång rad internationella priser för sina produkter. Bland mycket annat har klitorisvibratorn Mimi utsetts till bästa sexleksak i Storbritannien, medan g-punktsvibratorn Uma kan titulera sig världens vackraste vibrator. Båda är ju naturligtvis subjektiva, men det Londonbaserade märket ska absolut känna sig stolta över sina utmärkelser och sin framfart världen över. Idag återfinns Je Joue i såväl Asien som Nordamerika utöver sin hemmabas i Europa, men oavsett var de landar så behålls den karaktäristiska lila färgen och den stilrena designen.

Idag kan du få enstaka Je Joue-produkter i andra färger, främst svart och rosa, men överlag verkar märket inte vilja ändra på ett vinnande koncept. Och varför skulle de göra det? Producerar man det som kunderna vill ha och gör det på ett både bra och prisbelönat vis, då finns det ju ingen anledning att ändra på något.

Känd från TV

Företaget grundades i England omkring år 2005, och redan från starten var de mycket innovativa i sin design och utformning. På den tiden producerade de uteslutande leksaker till kvinnor, och de rönte tidigt stora framgångar med g-punktsvibratorn G-Kii. Den var revolutionerande i det att den kunde böjas, och därmed kunde kvinnan själv justera vinkeln, så att just hennes g-punkt fick perfekt stimulans. En genial idé när vi vet att alla kvinnor är olika, så det är inte svårt att förstå varför G-Kii än idag är en bästsäljande produkt.

Framgångarna har också visats på TV. Je Joue är ett av de märken som har fått ta del av rampljuset från Sex and the City, inte helt oväntat med en rabbitvibrator, som ju är en av City-tjejernas mest älskade leksaker. På senare år har Je Joue så äntligen börjat snegla lite mot den manliga marknaden också. De har tagit fram en luxuriös penisring som rönt stora framgångar, och vi kan nog räkna med mer för alla marknaden från detta märke framöver.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se