Jes Extender Light Standard Penisförlängare

Klicka på en bild för att förstora den

Jes Extender Light Standard Penisförlängare

Bli den första som recenserar den här produkten

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

1 695,00 kr

  Produktbeskrivning

  Jes Extender Light Standard är den perfekta produkten för dig som önskar en bestående penisförstoring

  Produkterna från Jes Extender är framtagna och designade av läkare. Sedan år 1995 hade rekommenderats av läkare världen över, till alla män som vill åstadkomma en bestående penisförlängning.

  Jes Penis Extender Light Standard är enkel att använda och en av de bästa produkterna i världen för män som önskar att få en större penis. Över 500.000 män har uppnått dokumenterade medicinska resultat med Jes Extender.

  Vilket resultat du kan uppnå med hjälp av Jes Extender Light Standard beror på under hur lång tid du använder penisförlängaren. Produkten kan användas under så lång tid som krävs för att uppnå önskat resultat. Desto fler timmar du använder Jes Extender, desto större och längre resultat kommer du också att uppnå.

  Förstoringen är bestående och kommer alltså inte att gå tillbaka den dag som du slutar upp med att använda Jes Extender.

  Människorna bakom Jes Extender rekommenderar själva att du använder produkten 2-4 timmar dagligen i 6-18 månader. Du kan också använda den under nattetimmarna då den går att ha på när du sover.

  Obs! Ringen som omsluter penisroten är ca. 4,1 cm i diameter, vilket du bör vara uppmärksam på om din penis är bredare än det här måttet i slakt tillstånd.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål och medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER PÅ RING VID PENISROTEN: 4,1 cm.
  LÄNGD: Jes Extender kan sträckas ut och bli upp till 28 cm lång. Minimumlängden är 8 cm. (från penisroten till området bakom ollonet).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Jes Extender Light Standard Penisförlängare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: