Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare

Klicka på en bild för att förstora den

Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

2 495,00 kr

  Produktbeskrivning

  Jes Extender Guld är uppfunnen och designad av läkare och har sedan 1995 rekommenderats av läkare världen över för att förstora penis.

  Jes Extender Penisförstorare är enkel att använda och en världens bästa produkter till män som vill förstora sin penis. Hittills har över 500.000 män använt produkten och uppnått dokumenterade medicinska resultat.

  Jes Extender ger resultat beroende av hur länge du använder produkten, och du kan använda den så lång tid du vill, tills den önskade storleken är uppnådd. Ju fler timmar du använder Jes Extender, ju större och längre resultat får du.

  Förstoringen är permanent och försvinner inte, utan kvarstår även från den dag du väljer att sluta använda Jes Extender. Efter uppstartsfasen rekommenderas du att använda Jes Extender i 5-6 timmar om dagen (ev. nattetid, då du kan sova med den på), vilket ger resultat redan efter 2-3 månader.

  Jes Extender Guld är belagd med 24 karats guld och produkter har 5 års garanti.

  Med den exklusiva guldversionen får du dessutom några extra förlängningsstänger, gasbinda, en skumgummikrans och ett kardborreband.

  OBS! Den ring som omsluter penisen vid roten är ca. 4,1 cm i diameter. Detta ska du vara uppmärksam på om din penis är bredare än detta i slakt tillstånd.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål belagt med 24 karats guld, medicinsk plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER PÅ RING VID PENISROTEN: 4,1 cm.
  LÄNGD: Jes Extender passar en penis som är mellan 4 cm och 22 cm i slakt, utsträckt tillstånd.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  denna produkt, fungerar. 8av10,points,,,,ska beratta kort,,,enda jag ar missnojd med ar atstramningssystemet kring ollonet,annars,10av10, kort, jag fick markbar resultat av bara 3dagars andvandning!,,jag ljuger inte.Denna produkt fungerar, men, som mycket i livet sa ar det valdigt individullt, jag fick en forlangning, men, det jag fick som ar otroligt ar att mitt ollon blev ,enormnt stort i omfang,mycket stort, nastan sa det sag ,,,mycket stort, sen kan jag inte beratta mer ang det, men ollonet blev sa stort att jag hade svara problem att fa in den i vaginan,,pa en hel del brudar,,,aven langden blev langre, dock mattligt,,men jag rekomenderar denna produkt,, verkligen, for jag vet,,jag hade en, och den fungerar,men da jag flyttade, sa blev jag av med den, men ska nu kopa, mvh, johnny
  5 5 1

  Du recenserar: Jes Extender Original Gold Standard Penisförstorare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: