Jes Extender Titanium Penisforlängare

Klicka på en bild för att förstora den

Jes Extender Titanium Penisforlängare

I lager Beställ före kl 13:30 och vi skickar samma dag (vardagar).

2 095,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Jes Extender Titanium får du både den klassiska Jes Extender, en läcker flight case i aluminium och 2 års full garanti. Dessutom tillkommer ett extra par förlängningsgängor som är ½ tum länge och som gör det ännu lättare att hålla koll på förlängningsprocessen. Jes Extender Titanium får du allt du behöver för att sätta igång.

  Jes Extender är uppfunnits och designats av läkare och har sedan 1995 rekommenderats av läkare världen över till förstoring av penis. Över 500.000 män har tills nu använt Jes Extender och uppnått dokumenterade medicinska resultat.

  Jes Penis Extender är lätt att använda och så är det ett av de bästa produkterna i världen för män som önskar att öka deras penisstorlek. Du uppnår resultat allt efter hur länge du använder produkten. Du kan använda den hur länge du önskar och till den önskade storleken har uppnåtts. Jes Extender rekommenderar att du använder produkten i 6-18 månader i 2-4 timmar dagligen (den kan också användas under natten då det är möjligt att sova med den på).

  Den uppnådda storleken är ihållande också från den dag du evt. väljer att sluta använda Jes Extender.

  Obs! Den ring på Jes Extender, som omsluter penis vid roten är ca. 4,1 cm i diameter. Var uppmärksam på detta om din penis är bredare än 4,1 cm när den är mjuk.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål, medicinskt plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  PENISLÄNGD: Jes Extender kan sträckas till 21,5 cm, minimum längd är 8 cm. (från roten av penis till området bakom ollonet).
  DIAMETER PÅ RING V.PENISROT: 4,1 cm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Nöjd kund Jes Extender har jag börjat jag är nöjd med min penis som är stor ock tjok naturligt ofta styv men ändå jag vill ytligare ha minst mellan 2-3 cm extra därför vill jag använda Jes extender men det kommer att visas om nån månad om det hjälpte.
  Det känns bekvämt att på rättsätt använda. Jag skulle rekommendera till andra killar också som vill testa. Dessutom finns video på Youtube hur man använder både på svenska och engelska räcker att man skriver Jes extender penis på Youtube då kan man se video.
  Sen vill säga att jag ringde två gånger Sinful och jag har frågat om min beställning om Jes extender när jag kommer att få osv. Jo väldigt trevliga på kundtjänst och bra information man får.
  5 4 1

  Du recenserar: Jes Extender Titanium Penisforlängare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: