Jes Extender Titanium Penisforlängare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Jes Extender Titanium Penisforlängare 1
 • Jes Extender Titanium Penisforlängare 2

Jes Extender Titanium Penisforlängare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 849,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Jes Extender Titanium får du både den klassiska Jes Extender, en läcker förvaringsväska i aluminium och 2 års full garanti. Dessutom tillkommer ett extra par förlängningsgängor, som är ½ tum länge och som gör det ännu lättare att hålla koll på förlängningsprocessen. Med Jes Extender Titanium får du allt du behöver för att komma igång.

  Jes Extender har uppfunnits och designats av läkare, och har sedan 1995 rekommenderats av läkare världen över till förstoring av penis. Över 500.000 män har tills vidare använt Jes Extender och uppnått dokumenterade medicinska resultat.

  Jes Penis Extender är lätt att använda och är en av världens bästa produkter för män som vill att öka sin penisstorlek. Du uppnår resultat allt efter hur länge du använder produkten. Du kan använda den hur länge du vill, tills den önskade storleken har uppnåtts.

  Den uppnådda storleken är permant och kvarstår även från den dag du evt. väljer att sluta använda Jes Extender. Efter uppstartsfasen rekommenderas du att använda Jes Extender i 5-6 timmar om dagen (ev. nattetid, då du kan sova med den på), vilket ger resultat efter bara 2-3 månader.

  OBS! Den ring på Jes Extender, som omsluter penis vid roten är ca. 4,1 cm i diameter. Var uppmärksam på detta om din penis är bredare än 4,1 cm när den är slak.

  Detaljer

  MATERIAL: Rostfritt stål, medicinskt plast.
  FTALATFRI: Ja.
  LATEXFRI: Ja.
  DIAMETER PÅ RING VID PENISROT: 4,1 cm.
  LÄNGD: Jes Extender passar till penisar som är mellan 4 cm och 22 cm i slakt, utsträckt tillstånd.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Nöjd kund Jes Extender har jag börjat jag är nöjd med min penis som är stor ock tjok naturligt ofta styv men ändå jag vill ytligare ha minst mellan 2-3 cm extra därför vill jag använda Jes extender men det kommer att visas om nån månad om det hjälpte.
  Det känns bekvämt att på rättsätt använda. Jag skulle rekommendera till andra killar också som vill testa. Dessutom finns video på Youtube hur man använder både på svenska och engelska räcker att man skriver Jes extender penis på Youtube då kan man se video.
  Sen vill säga att jag ringde två gånger Sinful och jag har frågat om min beställning om Jes extender när jag kommer att få osv. Jo väldigt trevliga på kundtjänst och bra information man får.
  5 4 1

  Du recenserar: Jes Extender Titanium Penisforlängare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.