Så här använder du en analrengörare

Bra hygien är ett måste när du experimenterar med anal stimulering och det är därför en fördel att du rengör dig själv innan du sätter igång. Allt efter hur erfaren du är och vad du föredrar finns det olika produkter för anal rengöring till exempel en Douche Analrengörare, ett enema kit och ett duschhuvud för badet som sätts på vattenslangen istället för ditt vanliga duschhuvud.

Om det är första gången du ska prova rekommenderar vi till exempel Douche Analrengörare. Duschrengöraren är bland våra minsta analrengörare och den passar sig därför bra för nybörjare och lätt erfarna. Proceduren är den samma oavsett vilken du väljer och den skyddar dig både mot risken för infektion och obehagliga överraskningar i samband med den anala stimuleringen.

Så här gör du:

Häll ljummet vatten i analrengöraren eller vänta tills duschen har rätt temperatur. Därefter för du upp analrengöraren eller duschhuvudet, sprutar ut vatten och går därefter på toaletten för att få ut vattnet igen. Det repeteras tills vattnet som kommer ut är genomskinligt.

TIPS: Smörj in duschhuvudet eller analrengöraren i glidmedel före användning så att den känns mer behaglig att föra upp. Efter användning bör du rengöra analrengöraren grundligt till exempel genom att skålla den kortvarigt. Analrengöraren får inte lämnas i kokande vatten under längre tid då den kan göra produkten deformerad.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst finns alltid redo med råd och vägledning så att du kan hitta den sexleksaken som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Clean Stream (4)
Dansex (3)
Obaie (1)
Sinful (3)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Visa alla 16 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se