Enema & Doucher

En god hygien är mycket viktig, särskilt om man ofta har analsex eller njuter av anal stimulering. Bland vårt stora utbud av enemas och doucher finner du olika produkter som är idealiska till att rengöra dig både före och efter den anala leken. Med en enema eller analdouche får du det optimala ut av din upplevelse med kittlande och kinky anal stimulering.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Längd att föra in
Material
ABS-plast (6)
Aluminium (1)
Gummi (2)
Latex (1)
Polypropylen (1)
PVC (5)
PVC-plastic (1)
Silikon (7)
Stainless Steel (1)
Stål (1)
Egenskaper
Inflatable (1)
Uppladdningsbar (1)
Vattentät (2)
Vibrating (1)
Märke
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (2)
Clean Stream (8)
Dansex (2)
Kinklab (1)
Master Series (1)
Mister B (1)
Nexus (1)
Obaie (1)
Rimba (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
Trinity Vibes (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Visa alla 27 produkter

Enemas och doucher för anal stimulering

God hygien med enemas och doucher

När du vill börja med den här typen av stimulering, oavsett om det sker på egen hand eller tillsammans med din partner, är det alltid viktigt med god hygien. Det innebär bland annat att du rengör dig där bak så att du slipper obehagliga överraskningar under lekens gång. Då blir det också lättare att slappna av och ge sig hän när du ägnar dig åt fräcka sexlekar eller pirrande stimulering med de rätta leksakerna.

Eftersom vi vet att intimrengöring är oerhört viktigt, både före och efter, hittar du ett stort antal produkter på den här sidan som hjälper dig på vägen. Vi har till exempel ett stort utbud av olika anala enamas och doucher som är perfekta för ändamålet.

Processen med att rengöra alla områden där bak är helt ofarlig. Du behöver därför inte vara orolig om du aldrig har provat det tidigare. Eftersom det finns många olika produkter som kan hjälpa dig att bli alldeles ren är det viktigt att du följer instruktionerna som medföljer din enema eller douche. På så sätt säkerställer du att produkterna används på rätt sätt. Därigenom är du också helt redo inför en upphetsande lek.

 

Mängder av enamas, doucher och anala injektioner

Det kan vara svårt att lista ut exakt vilken produkt du ska välja för din intimrengöring. På den här sidan har du möjligthet att köpa såväl en enema som en douche som på ett säkert sätt kommer att göra jobbet åt dig. Men vilken typ ska du välja? Det är den stora frågan, speciellt om du saknar erfarenhet av den här typen av produkter.

De flesta typer av anal douche och enema som du hittar här på Sinful.se kan användas av både erfarna och oerfarna män och kvinnor. Vissa varianter är dock mer lämpliga för dem som redan har provat den här typen av intimrengöring. Om du inte är van vid att rengöra dig själv där bak är det en god idé att läsa produktbeskrivningen så att du vet hur din nya douche eller enema fungerar.

Men om du redan har erfarenhet av denna typ av rengöring känner du antagligen också till vilken produkt som är rätt för just dig och din kropp. Det kan förstås också vara så att du vill prova något alldeles nytt. I så fall har du kommit helt rätt. På den här sidan hittar du nämligen en mängd olika typer av anal enema, anal douche, douchemunstycken och andra produkter som alla är perfekta när du ska rengöra dig där bak.

Få hjälp med Sinfuls guider

Det är otroligt populärt med lite fräckare former av sex – och detta av många anledningar. Sex kan nämligen leda till massor av kittlande och njutningsfulla upplevelser oavsett ålder, kön och sexuell läggning. Och det är såklart inte bara kvinnor som njuter av sexleksaker, utan många män har förstått glädjen av att använda exempelvis prostatastimulatorer. Denna typ av sexleksaker kan hjälpa mannen att hitta sin p-punkt och på så sätt uppnå helt otroligt intensiva orgasmer. Om du ännu inte har upplevt denna typ av orgasm kan du lära dig mycket mer om prostatastimulering genom att läsa vår guide till prostataorgasm.

Oavsett om du är man eller kvinna, ung eller gammal, erfaren eller oerfaren har vi skrivit en guide till säkert analsex som du kan dra nytta av. Där beskriver vi helt enkelt hur man på bästa sätt kommer igång med denna form av sex. Vi tar dels upp hur enemas och doucher fungerar och hur de kan användas före sexakten, men också hur du hittar rätt glidmedel för användning under sex samt rengöring för sexleksaker efter att du är klar.

Om du har några frågor eller funderingar om de enemas eller doucher som du hittar på den här webbsidan är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Våra kompetenta medarbetare är alltid redo att svara på alla dina frågor!

 

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se