Liberator Jaz Sexkudde

Klicka på en bild för att förstora den

 • Liberator Jaz Sexkudde 1

Liberator Jaz Sexkudde

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

899,00 kr

  Produktbeskrivning

  Vill ni göra era favorit-sexpositioner ännu bättre eller prova helt nya positioner? Då är Liberator Jaz den perfekta sexkudden för er!

  Den kilformade kudden gör att ni kan uppleva positioner från helt nya vinklar - prova till exempel missionärspositionen och upplev hur kudden hjälper er med djupare penetrering och bättre stimulering av kvinnans G-punkt är till stor glädje för er båda. Liberator Jaz kan också användas till att stödja och avlasta i positioner som normalt skulle vara ansträngande. Till exempel kommer Liberator Jaz kunna ge kvinnan större frihet och överskott för retande rörelser i positioner där hon kanske normalt skulle använda mycket energi till att hålla benen uppe för att uppnå penetrering från en annan vinkel.

  Med Liberator Jaz får ni en mjuk och stabil kudde som sätter komforten främst. Kudden bevarar sin form och glider inte runt när ni använder den som man annars upplever om man använder till exempel en ihoprullad huvudkudde eller ett ihopvikt täcke. 

  Liberator Jaz är både ägnad åt er som har erfarenhet med sexkuddar och er som vill prova sexkuddar för första gången. Använd kudden för att utforska sexuella möjligheter och för att uppnå ännu större njutning, oavsett hur länge ni har varit ihop. 

  Den diskreta storleken, den låga vikt och den diskreta design gör att man lätt kan ta med sig Liberator Jaz på semestern.

  Liberator Jaz har ett avtagbart fodral som kan maskintvättas. Invändigt har kudden klätts i polyester så att vätska inte tränger in i sexkuddens skumkärna. Liberator Jaz är 18 cm hög, 37 cm bred och 50 cm lång.

  Detaljer

  MATERIAL: Kudden har gjorts i polyurethan, fodralet är i microsuede.
  MÅTT: 18 cm x 37 cm x 50 cm.
  BRUKSANVISNING: Danska, engelska, tyska m.fl. 

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  JÄTTEBRA Den är jätteskön jag gilar den tack
  5 5 1

  Du recenserar: Liberator Jaz Sexkudde

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.