Sexkuddar

Är du intresserad av att utforska nya sexställningar, som kan ge samlaget ett litet lyft? Eller vill du bara ha lite mer variation i sängen? Då kan sexkuddar kanske vara lösningen. Vårt stora urval av sexkuddar är bra att använda när du vill få kroppen i en bestämd ställning, så både du och din partner kan få mer glädje av de mysiga stunderna i sovrummet.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Nylon (1)
Polyester (7)
PVC (5)
Vinyl (1)
Märke
Fetish Fantasy Series (3)
Frisky (1)
Liberator (5)
Obaie (1)
Sinful (1)
Wand Essentials (1)
WhipSmart (1)
You2Toys (1)
Visa alla 14 produkter

Sexkuddar - Skapar mer variation i sexlivet

Bättre sex med sexkuddar

När det gäller sexleksaker, så tänker många troligen på en dildo eller någon form av lösvagina, såsom en pocket pussy. Men fräcka leksaker och erotiska tillbehör kan vara så mycket mer än så. Ett praktfullt exempel på detta är de produkter som du hittar på den här sidan - nämligen vårt urval av sexkuddar. Ett mjukt, erotiskt tillbehör som detta gör det lättare att uppnå bekvämare och mer funktionella sexställningar.

Många av de sexkuddar som du kan hitta här på sidan har en rampliknande form, vilket gör dem ytterst funktionella. Denna form är framtagen för att bland annat stötta bäckenet, som lyfts upp i en position där det blir lättare att komma åt för att penetrera. Detta lyft gör också penetrationen behagligare och mer njutningsfull för er båda. De rampformade utgåvorna är också bra om ni tycker om doggy style-ställningen, eftersom den lyfter upp mottagarens bakdel i en passande höjd. Låter det inte som en bra idé att få lite stöd under sig och slippa stå på alla fyra i sängen?

Alla olika slags sexkuddar i vårt sortiment är framställda av ett mjukt, men robust material som ser till att ni kan ha kroppen i önskad position utan att det går ut över komforten. De är alltså ett perfekt tillbehör till par som vill få ut mer av samlaget, eller kanske experimentera med nya, förbättrade ställningar.

Positionskuddar kan förbättra samlaget

Sexkuddar kallas även för positionskuddar, och de kan användas av alla som vill och har lust till det. Men för vissa kan de faktiskt vara en ren nödvändighet för att uppnå ett lyckat sexliv. Ålder, övervikt eller andra kroppsliga utmaningar kan till exempel göra samlag obehaglig, mindre njutningsfullt eller kanske rent av omöjligt. I dessa fall kan sexkuddar vara till hjälp för att överkomma eller minska dessa utmaningar och på så vis förbättra sexlivet.

Det finns såklart andra situationer där positionskuddar kan vara till hjälp, bland annat om du eller din partner har en penis som är lite större eller mindre än genomsnittet. Mottagaren kan lägga sig bekvämt tillrätta och få till en vinkel där givaren kan penetrera på ett bättre sätt. Det kan innebära djupare, men också i en vinkel som mottagen kan hantera. Då blir det hela en behagligare och skönare upplevelse för er båda två.

Det finns alltså många anledningar till att använda detta erotiska tillbehör, och det måste inte handla om att man har problem som gör sexlivet extra utmanande. Man kan få ut många fräcka upplevelser med positionskuddar, även med en välfungerande kropp som fungerar fantastiskt i sängen. Det finns ju alltid rum för att göra något bra ännu bättre. Så, ta en titt på det stora utbudet och se om här finns något som kan ge dina samlag ett riktigt fräckt lyft.

För både par och singlar

Främst brukar det vara just par som väljer att investera i erotiskt tillbehör som sexkuddar, men faktiskt är möjligheterna stora för singlar också. Om du inte har en partner men vill penetreras eller kanske känna av några sköna vibrationer mot din klitoris, finns det modeller som låter dig uppleva just det - men på ett ännu bättre sätt.

Med några av kuddarna här på sidan är det möjligt för dig att spänna fast din absoluta favoritleksak på den, och sedan kan de två samarbeta för att ge dig njutning. Du får dessutom chansen att mysa lite på egen hand - eller snarare utan händer. När de inte längre behöver hålla sakerna på plats är de fria att göra något annat, som till exempel stimulera andra erogena zoner på din kropp.

En sak som kanske också är viktig att nämna, är att några av våra sexkuddar har ett påslakan eller överdrag som du lätt kan ta av och stoppa i tvättmaskinen. Således behöver du inte bekymra dig över att diverse kroppsvätskor lämnar efter sig permanenta, fula och avslöjande fläckar. Det låter dig lägga hela koncentrationen på att njuta av den fräcka upplevelsen, utan att oroa dig över att förstöra din fina nya sexmöbel.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se