Male Edge Extra Penisförlängare

Klicka på en bild för att förstora den

Male Edge Extra Penisförlängare

Bli den första som recenserar den här produkten

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

1 395,00 kr

  Produktbeskrivning

  Male Edge Extra ger dig möjlighet att förlänga din penis permanent på ett mycket enkelt sätt. Internationella test har visat att män som använder Male Edge kan förstora sin penis med upp till 60%.

  Det har kliniskt bevisats att du, efter 3-6 månader, kan öka längden på din penis med 30%. Penisförstoringen uppnås med en systematisk metod som förstorar med hjälp av sträckning, där penisens vävnad uppmuntras att sträckas ut.

  Det är väldigt enkelt och absolut smärtfritt. Resultaten beror på den tid du lägger ner på penisförlängaren. Vi rekommenderar att du använder produkten under 6-18 månader i 2-4 timmar per dag.

  Om du vill är det möjligt att sova med Male Edge. Ringen som ska fästas vid roten av din penis har en diameter på 4,6 cm.

  Obs! Skillnaden på Male Edge Basic, Male Edge Extra och Male Edge Pro definieras av mängden av tillbehör.

  Ta det försiktigt och ha tålamod när du använder en penisförlängare i början då vävnaden behöver tid att vänja sig vid sträckningen. Se gärna instruktionsvideon innan du börjar med att använda Male Edge.

  Penisförstorarna för de olika versionerna är exakt desamma.

  Detaljer

  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  INKLUDERAR: Male Edge penisförstorare, linjal, 2 x gummiremmar, skyddspåse, skyddsstoppning, Male Edge förvaringspåse för resa.
  RINGENS DIAMETER: 4,6 cm.
  LÄNGD: 15 cm.
  PENISLÄNGD: Male Edge kan sträckas till 23,5 cm, minimum längd är 4,5 cm (från roten av penis till området bakom ollonet).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Du recenserar: Male Edge Extra Penisförlängare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: