Male Edge Extra Penisförlängare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 1
 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 2
 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 3
 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 4
 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 20
 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 90
 • Male Edge Extra Penisförlängare bild på förpackningen 91

Male Edge Extra Penisförlängare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 395,00 kr

  Produktbeskrivning

  Male Edge Extra ger dig möjlighet att förlänga din penis permanent på ett mycket enkelt sätt. Internationella test har visat att män som använder Male Edge kan förstora sin penis med upp till 60%.

  Det har kliniskt bevisats att du, efter 3-6 månader, kan öka längden på din penis med 30%. Penisförstoringen uppnås med en systematisk metod som förstorar med hjälp av sträckning, där penisens vävnad uppmuntras att sträckas ut.

  Det är väldigt enkelt och absolut smärtfritt. Resultaten beror på den tid du lägger ner på penisförlängaren. Vi rekommenderar att du använder produkten under 6-18 månader i 2-4 timmar per dag.

  Om du vill är det möjligt att sova med Male Edge. Ringen som ska fästas vid roten av din penis har en diameter på 4,6 cm.

  Obs! Skillnaden på Male Edge Basic, Male Edge Extra och Male Edge Pro definieras av mängden av tillbehör.

  Ta det försiktigt och ha tålamod när du använder en penisförlängare i början då vävnaden behöver tid att vänja sig vid sträckningen. Se gärna instruktionsvideon innan du börjar med att använda Male Edge.

  Penisförstorarna för de olika versionerna är exakt desamma.

  Detaljer

  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  INKLUDERAR: Male Edge penisförstorare, linjal, 2 x gummiremmar, skyddspåse, skyddsstoppning, Male Edge förvaringspåse för resa.
  RINGENS DIAMETER: 4,6 cm.
  LÄNGD: 15 cm.
  PENISLÄNGD: Male Edge kan sträckas till 23,5 cm, minimum längd är 4,5 cm (från roten av penis till området bakom ollonet).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Ger ihållande resultat, men kvaliteten hade kunnat vara bättre Jag har nu utvärderat denna i lite drygt fyra månader, och då jag har fört logg noggrant kan jag bidra med min statistik. Jag har använt den i totalt 158 timmar, men idag sprack plasten i ena "armen" så nu är den tyvärr helt trasig. Hade hoppats på bättre hållbarhet, då det står att man kan se fortsatt resultat i upp till 1000 timmar.

  Jag såg en ganska drastisk ökning i både längd och omkrets redan efter de första 20 timmarna - 6% ökad längd och 5% ökad omkrets i erigerat tillstånd. Efter 50 timmar var samma siffror 11% plus på längden och 13% (!) i omkrets.

  Efter detta nådde jag någon sorts peak, och såg inga lika drastiska ökningar. Jag tog en månads uppehåll efter 100 timmar för att se ifall förändringarna var permanenta, och det verkar de absolut vara. Såg en minskning med någon enstaka procent i slutet av månaden, men det tog jag igen redan efter första gången jag började använda den igen.

  Efter totalt 158 timmar har jag behållit både längd och omkrets, och de stannade på 11,5% respektive 13%. Väldigt synd att den nu gått sönder, då jag gärna hade fortsatt och sett ytterligare resultat nu när jag vet hur effektiv den varit hittills.

  Det mest positiva med denna pryl är utan tvekan resultatet den ger. Både längd och omkrets har ökat betydligt, och det gäller både i erigerat och slakt tillstånd. Den rejäla ökningen i slakt tillstånd var väldigt välkommen, då jag är/var en "grower". Stor skillnad nu!

  Det absolut mest negativa utöver att den gick sönder är att den är väldigt svår att lära sig använda. Det tog mig väääldigt många försök innan jag hittade en teknik som verkligen funkade - självhäftande gasbinda på apoteket och vira den runt skaftet precis under ollonet. Den medföljande skumringen ställde bara till med mer problem, så gasbinda är mer eller mindre ett krav ifall man stöter på problemet att man "glider ur" den.

  Är den värd priset? Absolut, för den ger verkligen resultat. Men jag hade väldigt gärna sett lite bättre byggkvalitet, då den här plasten uppenbarligen kan spricka. Vet inte om det finns reservdelar att få tag i, men jag har tyvärr inte råd att beställa en ny, annars hade jag nog gjort det på en gång.
  5 4 1

  Du recenserar: Male Edge Extra Penisförlängare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: