Gratis Frakt med Post Nord, Instabox eller Early Bird | Endast idag!

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
  • Snabb och diskret leverans
  • Gratis frakt - Endast idag!

Male Edge

Male Edge står bakom den revolutionerande penisförlängaren, med vars hjälp du kan förverkliga drömmen om en större och fylligare penis. Deras produkter är både säkra och behagliga att använda, och ger en naturlig förstoring av din penis.

Male Edge - riktiga penisförlängare producerade i Danmark

Ger långvarig penisförlängning

I många år betraktades det som tabu att ha en liten penis. Det var inte något man pratade om, varken med sin äkta hälft, läkare eller vänner, för vad kunde man göra åt det? Ingenting. Så är det inte längre - och tur är väl det. Den danska firman Male Edge har nämligen skapat en av de mest effektiva och populära penisförlängarna på marknaden, som ökar storleken på penis permanent. Nu behöver du inte känna dig generad när du klär av dig kläderna i sängkammaren eller omklädningsrummet längre. Med en penisförstorare från Male Edge kan du äntligen uppnå och utnyttja din penis potential till fullo.

Den första modellen lanserades 2008 av den danska firman DanaLife. DanaLife stod också bakom den populära penisförlängaren Jes Extender, och Male Edge är på många sätt en förbättrad utgåva av den. Male Edge har flera gånger korats till bästa produkt när det kommer till förlängning av penis, och det är inte utan orsak att dessa penisförlängare rekommenderas av användare världen över. Resultaten är kliniskt bevisade och produkterna håller vad den lovar. Du får en permanent större penis, vilket både kan stärka ditt självförtroende och bringa stor glädje till såväl dig själv som en eventuell partner.

Hur fungerar Male Edge?

Många förknippar tyvärr penisförlängare med vandringssägner, hokuspokus-piller eller mejl från okända avsändare som lovar guld och gröna skogar. Det är en skam, för det finns faktiskt produkter som kan hjälpa många män. Male Edge är en av få märken på marknaden vars resultat är medicinskt och kliniskt bevisade. Dessa penisförlängare töjer penis med en säker och smärtfri metod. Vid regelbunden användning över längre tid, sker förlängningen genom att celler delar sig på mitten och och skapar två nya celler - en medicinsk process som kallas cytokines. Detta ökar både längden och omkretsen av penis. Så om du skippar piller, kirurgiska ingrepp och andra tvivelaktiga metoder, kan du med Male Edge få en större penis, öka självförtroendet samt få ett ännu bättre sexliv, på riktigt och utan penispump.

Den mest populära är Male Edge Basic, men det finns andra att välja mellan. Själva penisförlängaren är densamma, men tillbehören varierar. Oavsett vilken variant du väljer att införskaffa, kan du förvänta dig en genomsnittlig förlängning på 28%. Att omkretsen dessutom ökar med i genomsnitt 19%, det blir du nog inte besviken över. Du kan bära din penisförstorare på natten när du sover, eller under kläderna på dagen utan att någon märker det. För bästa resultat bör du nämligen använda din Male Edge flera timmar om dagen.

Handtillverkad extender av hög kvalitet

När den här revolutionerade penisförlängaren kom ut på marknaden 2008 blev den snabbt en succé. Plötsligt kunde män över hela världen uppfylla sin (många gånger hemliga) önskan om en större och fylligare penis på ett säkert, naturligt och komfortabelt sätt. Male Edge kan användas av alla män, oavsett ålder, ursprunglig storlek eller penisens form, inklusive eventuella krokigheter. Så om du vill glädja dig själv eller din partner med ett par extra centimeter, då finns hjälpen närmare än någonsin.

Alla Male Edge produkter är handtillverkade i Danmark. Likt oss på Sinful.se, har producenten som utgångspunkt att användarna alltid ska få bästa möjliga upplevelse. Du kan därför vara säker på att du med en penisförlängare från Male Edge får en produkt av den högsta kvaliteten, tillverkad av de bästa materialen. Och det märks. Alla extenders är tillverkade av kvalitetsplast som håller länge. Om du är osäker på hur man använder din penisförlängare, eller om du behöver någon extra utrustning, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi sitter redo att ge dig råd och vägleda dig till den bästa möjliga upplevelsen.

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Gratis frakt - Endast idag!
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful