Male Edge Pro Penisförlängare

Klicka på en bild för att förstora den

Male Edge Pro Penisförlängare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 595,00 kr

  Produktbeskrivning

  Male Edge Pro ger dig möjligheten att förlänga din penis permanent på ett väldigt enkelt sätt. Internationella test har visat att män som använder Male Edge kan förstora sin penis med upp till 60 %.

  Det har kliniskt bevisats att du, efter 3-6 månader, kan öka längden på din penis med 30%. Penisförstoringen lyckas med en systematisk metod som förstorar med hjälp av sträckning, där penisens vävnad uppmuntras att sträckas ut.

  Det är väldigt enkelt och absolut smärtfritt. Resultaten beror på den tid du lägger ner på penisförlängaren. Vi rekommenderar att du använder produkten under 6-18 månader i 2-4 timmar per dag.

  Om du skulle vilja är det möjligt att sova med Male Edge. Ringen som ska fästas vid roten av din penis har en diameter på 4,6 cm.

  Obs! Skillnaden mellan Male Edge Basic, Male Edge Extra och Male Edge Pro definieras av mängden av tillbehör.

  Penisförstorarna för de olika versionerna är exakt desamma

  Detaljer

  FRI FRÅN FTALATER: Ja.
  FRI FRÅN LATEX: Ja.
  INKLUDERAR: Male Edge penisförstorare, linjal, 4 x gummiremmar, gasbinda, skyddspåse, skyddsstoppning, Male Edge förvaringspåse för resa.
  RINGENS DIAMETER: 4,6 cm.
  LÄNGD: 15 cm.
  PENISLÄNGD: Male Edge kan sträckas till 23,5 cm, minimum längd är 4,5 cm (från roten av penis till området bakom ollonet).

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Resultat
  Bra produkt Jag behandlar peyronies sjukdom och har flera olika penisförlängare, i mitt fall handlar det dock inte om att förlänga något. Male Edge Pro hör till de bekvämare att använda, den är även lättar då den är gjort i hårdplast. Nackdelen är kanske att stegen mellan de olika längderna är lite för långt, Men den hör helt klart till de bekvämare produkterna i denna kategori.
  5 4 1

  Du recenserar: Male Edge Pro Penisförlängare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: