Så här använder du en analrengörare

Bra hygien är ett måste när du experimenterar med anal stimulering och det är därför en fördel att du rengör dig själv innan du börjar. Allt efter hur erfaren man är och vad du föredrar finns det olika produkter för anal rengöring till exempel en dusch analrengörare, ett enemakit och ett duschhuvud för badet som sätts på vattenslangen istället för ditt vanliga duschhuvud.

Om det är första gången du ska prova analrengöring rekommenderar vi till exempel Douche Analrengörare som är bland våra minsta analsköljare och som därför är lämplig för nybörjare och lätt erfarna. Oavsett vilken version du väljer är proceduren den samma och den skyddar dig både mot risken för infektion och obehagliga överraskningar i samband med den anala stimuleringen.

Så här gör du:

Häll ljummet vatten i analrengöraren eller tills duschen har rätt temperatur. Sedan påför du glidmedel på analrengöraren eller duschhuvudet före användning så att de blir lättare och mer behagliga att föra upp. Efter användning bör du rengöra analrengöraren grundligt till exempel genom att snabbt skålla den. Analrengöraren får inte lämnas i kokande vatten i längre tid då det kan göra produkten deformerad.

Behöver du mer hjälp?

Vår kundtjänst finns alltid redo med råd och vägledning så att du kan hitta den sexleksaken som passar dig bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0410-880213 eller på service@sinful.se.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (1)
Clean Stream (4)
Dansex (2)
Nexus (1)
Obaie (1)
Sinful (2)
Sport Fucker (1)
XX-DreamsToys (1)
You2Toys (1)
Visa alla 16 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se