Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm produkt i hand 1
 • Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm produkt i hand 2
 • Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm produkt i hand 10
 • Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm produkt i hand 50

Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm

I lager igen den 2021-04-20 Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

299,00 kr

  Produktbeskrivning

  Nu kan du både få en kraftigare erektion och en mer kittlande sexupplevelse med Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm.

  Den hårda metallen känns kall och tung mot huden så att du både får en långvarigare erektion och en extra fräck stimulering. Skäm bort dig själv med en extra tung penisring och ge din partner en sexupplevelse som han/hon sent kommer att glömma.

  Penisringen är framställd i rostfritt stål och träs enkelt på penis i slakt tillstånd med hjälp av silikonbaserat glidmedel. Den kan kylas ned och värmas upp för fräcka temperaturlekar och är dessutom enkel att rengöra.

  Master Series Sarge har en diameter på 5 cm och träs om både skaft och testiklar. Den är 2 cm bred och väger hela 195 g vilket ger en extra intensiv känsla.

  Detaljer

  MATERIAL: Stål.
  ROSTFRI: Ja.
  DIAMETER: 5 cm.
  BREDD: 2 cm.
  VIKT: 195 g.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Stadig och skön En rejäl penisring som sitter skönt runt penisroten och pungen och framhäver ståndet på ett härligt sätt. Som med alla penisringar blir ståndet hårdare och ådrigare, men med denna rejäla metallring blir det också en skön tyngd runt roten och ger ett kinky intryck. Den funkar bra att använda längre stunder (i slakt tillstånd) och ger en skön feeling.
  Även om jag främst använder den för egen del så tyckte min fru att den var skön och läcker, vilket förstås inte är en nackdel! :-)
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  1 eller 2....eller 3! Otrolig tyngd som ej skaver, skön hela dagen. Med två känns tyngden mer och kinky-känslan ökar. Får jag plats ska jag testa 3st....Värd varje krona.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Härlig tyngd Den här ringen är tung och har en gedigen härlig känsla. Gillar att den är lite större så man kan bära den en länge tid. Kanterna borde vara lite rundare men den är trots det riktigt skön att bära. En riktig favorit bland mina ringar. Rekommenderas till den som verkligen vill känna och bli påmind att man bär en ring.
  5 5 1

  Du recenserar: Master Series Sarge Penisring i Stål 5 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.