Metallpenisring

Få ett extra stramt grepp om din penis med en penisring i metall. Metallpenisringar gör att din erektion håller längre, samtidigt som den blir hårdare. Dessutom tillför leksaken extra tyngd till leken og känns annorlunda mot huden, vilket verkar upphetsande,

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Material
Metal (2)
PVC (1)
Silikon (2)
Stål (3)
TPE (1)
Märke
Blue Line (1)
Bound (1)
Doc Johnson (1)
Malesation (1)
Master Series (1)
NMC (1)
Rimba (1)
Seven Creations (1)
Visa alla 8 produkter

Penisring i metall - känn skillnaden

Vad är speciellt med en penisring i metall?

Du har kanske gett dig i kast med en penisring eller två tidigare, men vi vågar nästan lova att en penisring i metall ger dig en helt annan typ av upplevelse. När man väljer att använda en penisring i metall kan man nämligen ge sig själv en extra utmaning, som kan hjälpa till att göra sexet eller onanistunden ännu roligare.

En penisring i metall är vanligtvis lite tyngre än andra modeller, som oftast är tillverkade av silikon eller plast. Ringens vikt bidrar med ett utmanande element, eftersom det blir upp till dig att behålla och hantera din erektion på ett sätt så att ringen stannar kvar där den ska, utan att glida av. Det är perfekt för träning av stamina, då din uthållighet måste vara helt i topp, för att du ska kunna hålla kvar ringen på din penis. Vill du ha en extra speciell känsla, kan du fästa de flesta metallpenisringar runt både penis och pung. Känslan som då uppstår kan vara för extrem för många, men om du vill testa på en extra tajt upplevelse, är det här en bra väg att gå.

Metallpenisring: varför använda det?

Det finns många anledningar till varför man väljer att placera en ring runt penis. En del gör det för att de gillar känslan av att vara fastspända på nått sätt, medan andra gör det för sin partners skull. Oavsett vilken anledning du har att använda en penisring i metall, så kan den helt säkert ge en lite annorlunda och kanske välbehövd krydda till ert sexliv.

En av fördelarna med en metallpenisring är att den kan hjälpa dig upprätthålla en mer långvarig erektion. Det kan vara otroligt hjälpsamt om din partner har uttryckt att han eller hon gärna skulle se att du kunde hålla ståndet lite längre. Att en penisring i metall gör det möjligt att behålla erektionen längre, beror på att trycket som uppstår runt penis tack vare ringen, ser till att blodet i din penis inte kan återgå till kroppen lika snabbt. Därmed stannar blodet längre i penisens svällkroppar, vilket gör det lättare att hålla ståndet. Tänk dock på att du helst inte ska använda en penisring i metall (eller nogat annat material) i mer än 20 minuter åt gången.

Med en kukring i metall kan du uppleva sex på ett nytt sätt

Sexleksaker, som exempelvis en penisring i metall, kan vara ett sätt att öppna upp helt nya dörrar i ens sexliv. Sexleksaker kan nämligen vara ett extremt bra sätt att faktiskt börja prata om vad man tänder på och vilka fantasier man har. Det är ingen som säger att man måste ta till det tunga artilleriet och köpa femton kukringar i metall som det första man gör. För många är ett bra glidmedel och en liten vibrator en utmärkt start. Att introducera sexleksaker tills ens sexuella samliv kan på så vis resultera i att man upplever sex på ett helt nytt sätt.

Det spelar ingen roll om du letar efter en masturbator att använda när du är ensam, eller hellre vill hitta en parleksak ni kan använda tillsammans, eller varför inte lite sexiga underkläder för att piffa till det hela - hos Sinful hittar du allt detta och mycket mer. Vi ser till att alltid ha de nyaste och mest populära erotikvarorna till konkurrenskraftiga priser tillgängliga i vårt webbutik. Titta runt på resten av sidan och se vad som får det att tända till hos dig, om en kukring i metall inte var din grej.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se