Obaie Gummipiska 50 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Obaie Gummipiska 50 cm
 • Obaie Gummipiska 50 cm
 • Obaie Gummipiska 50 cm
 • Obaie Gummipiska 50 cm 4
 • Obaie Gummipiska 50 cm

Obaie Gummipiska 50 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

199,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du är sugen på att testa på den sköna och kinky smärtan som ett ordentligt rapp kan ge dig så är Obaie Gummipiska perfekt.

  Den kan användas till både hårda, bitande rapp och mjuka, sensuella smekningar. Gummipiskan är perfekt för nybörjare eftersom det är lätt att själv bestämma intensitet i slagen.

  Piskan ger dig massor av möjligheter att experimentera med BDSM och spanking. Den har en säkerhetsrem så att du kan vara säker på att piskan stannar där den ska, oavsett hur vild leken blir.

  Obaie Gummipiska har en snygg svart design. Fransarna är framställda i silikon vilket gör piskan enkel att rengöra.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och Plast.
  FTALATFRI: Ja.
  FULL LÄNGD: 50 cm.
  LÄNGD, FRANSAR: 26 cm.
  LÄNGD, HANDTAG: 24 cm.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Behändig med bra sting Upplevde den som väldigt liten och nästan fjantig när jag först såg den men trots sin litenhet så har den både bra ljud och rätt schysst sting. Är det märken ni är ute efter så välj något annat, men den är ett bra komplement till ”värktygslådan”..
  5 3 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Min första flogger Den ger en skön känsla. Men den är svår att få till riktigt hårda slag med. Fransarna är ganska korta. Men funkar perfekt på brösten t.ex.

  Vill du få fina märken på rumpan skulle jag hitta en grövre flogger med grövre remmar.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Vår andra piska Vi har köpt den här gummipiskan, eftersom vi har en paddel sen tidigare och kunde tänka oss att utvidga samlingen. Det är helt klart en bra piska, som passar vår nivå, och det är vad jag skulle beteckna som lätt övade.
  De långa snärtarna är bra både för att kittla och reta hela kroppen, varefter man kan kvittera det hela med ett ordentligt slag. Ljudet är riktigt bra och upphetsande för både givaren och tagaren, och handtaget ger ett bra grepp som gör det lätt att justera styrkan.

  Både frun och jag ser fram emot många trevliga timmar med den här gummipiskan. Nästa köp blir en liknande i äkta läder, men tills dess har vi perfekt underhållning.
  5 5 1

  Du recenserar: Obaie Gummipiska 50 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.