Obaie Mini Pinwheel Nybörjare

Klicka på en bild för att förstora den

 • Obaie Mini Pinwheel Nybörjare 1
 • Obaie Mini Pinwheel Nybörjare 2
 • Obaie Mini Pinwheel Nybörjare 3
 • Obaie Mini Pinwheel Nybörjare 4
 • Obaie Mini Pinwheel Nybörjare 5

Obaie Mini Pinwheel Nybörjare

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

79,00 kr

  Produktbeskrivning

  Obaie Mini Pinwheel Nybörjare är ett perfekt val om ni inte har någon tidigare erfarenhet vad gäller sinneslekar med smärta.

  Detta nybörjarvänliga pinwheel är tillverkat av plast, vilket gör piggarna mindre smärtsamma än om de varit av t.ex. metall. Börja lugnt och försiktigt, för att så lekar er fram till hur hårt tryck den förande handen ska applicera.

  Låt hjulet vandra från topp till tå, och känn hur inte bara huden, utan också lusten väcks till liv. Kombinera eventuellt ert pinwheel med en ögonbindel eller ett knytband som begränsar rörligheten, för att ge sinnesleken ytterligare en dimension. 

  Obaie Mini Pinwheel Nybörjare mäter endast 10 cm på längden. Själva hjulet har en diameter på 3,4 cm, och piggarna mäter 0,4 cm.

  Det är tillverkat av svart plast, vilket ger ett snyggt och stilrent utseende.

  Detaljer

  MATERIAL: Plast.
  LÄNGD: 10 cm.
  DIAMETER, HJUL: 3,4 cm.
  LÄNGD, PIGGAR: 0,4 cm.
  BRUKSANVISNING: Engelska.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  För dig som gillar smärta! Vassare än förväntat! Hade på något sätt inbillat mig att något så litet inte skulle kännas så mycket. Bara positivt i min mening dock - man kan trots allt vara försiktigare om man är känslig för just smärta (men samtidigt: köper den personen verkligen denna leksak?). Prisvärd samt smidigt liten och åtminstone relativt diskret. Rekommenderas! Önskar bara att man fick med något skydd att använda när man lägger undan den.
  5 4 1

  Du recenserar: Obaie Mini Pinwheel Nybörjare

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.