TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator var 1

Aneros EUPHO SYN Prostatastimulator

Inte i lager

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Översikt

Den nye Aneros Eupho Syn prostatastimulator är perfekt för dig som vill ha det bästa inom prostatastimulation. Med Eupho Syn får du nämligen fast och målinriktad stimulation och material av högsta kvalitet. Det smala, solida stimulatorn ger dig den fasthet som är nödvändig för att uppnå prostataorgasm och den mjuka silikonytan ger dig en mjuk och behaglig upplevelse.

Eupho Syn fungerar helt utan vibrationer och så kan den användas handfirt. Prostatamassagen sker nämligen i takt med din ringmuskels muskelsammandragningar och synergin mellan Eupho Syn och den manliga G-punkten är oslagbar. Medan stimulatorn masserar dig invändigt skämmer Aneros Eupho Syn bort dig utvändigt med den nya och förbättrade comfort tab. Comfort tab’en stimulerar din mellangård där de nerverna som kontrollerar erektion, orgasm och utlösning möts så att du uppnår en ännu mer effektiv stimulering och ännu större njutning.

Eupho Syn har en anatomiskt korrekt och smal design som gör den perfekt för dig som vill sätta igång med analstimulation.

För att nå Eupho Syns potential ska du använda ett bra, vattenbaserat glidmedel tillsammans med prostatastimulatorn. Kvaliteten av prostatamassagen är nämligen beroende av att Eupho Syn kan glida bra och kroppen producerar inte naturliga glidmedel därbak.

Kom ihåg att rengöra Aneros Eupho Syn efter användning så att du upprätthåller en bra hygien och så att prostatastimulatorn alltid är klar för användning när du igen får lust att leka med den. Rengör stimulatorn med varmt vatten och använd en anti-bakteriell Sexleksaks Rengöring.

Ingår: en snygg röd förvaringsask med magnetstängning.

Mått: Eupho Syn är 11,8 cm lång, varav max 10 cm kan föras in. Den har en diameter på 1,3-2,4 cm.

I 2014 vann Aneros Eupho Syn en XBIZ Award för 'Sexual Wellness Product of the Year'.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL