Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Aneros PROGASM Prostatastimulator var 1

Aneros PROGASM Prostatastimulator

Välj Färg
Relaterade produkter
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Anal Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
799,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Aneros PROGASM är speciellt ägnad åt erfarna användare.

PROGASM har en stor fyllighet i formen som ger en kraftfull massage upp emot prostata.

Den vinklade staven ger möjlighet för stor rörlighet och direkt kontakt med prostata.

Du kan välja själv att kontrollera stimulationen från Aneros PROGASM eller låta din partner ta kontroll.

För att uppnå bästa resultat med din Aneros produkt ska du komma ihåg att använda glidmedel.

VarumärkeAneros
Vikt (g)89
Huvudsakliga materialABS-plast
FärgVit
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdeProstata, Anus
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU11108
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Skön men svår
Tomatgurka - 19. nov. 2022
Lätt att få in trots sin storlek. Väldigt fast och skön. Hoppades på att få orgasm direkt men det gick tyvärr inte, men jag har inte mycket tålamod. Väldigt skön att ha i trots allt, och man kan ta hand om sin sexpartner under tiden.
Stor men inte för stor
Anders - 17. nov. 2021
Denna version av Aneros var rejält stor men fyllde ut på ett skönt sätt som masserade härligt på prostatan. Skulle dock inte rekommendera denna till förstagångsanvändaren.
Grym O-jakt
Heteropeppu - 11. feb. 2020
Efter att ha provat olika rumpleksaker och alltid varit lite skeptisk till Aneros, lockade tanken på de nya upplevelserna som Aneros kan ha att erbjuda mig så mycket att det slutade med att jag beställde den "tyngsta" modellen. Storleken på denna största modell är dock inte riktigt stor, så den kan lätt glida in. Produktens hala yta, utformningen av spetsen och naturligtvis min tidigare erfarenhet var till stor hjälp här. Visserligen, för en nybörjare kan en enhet av den här storleken kräva lite inledande uppvärmning och att gå långsamt framåt. Så, hur kändes det i baken egentligen? Helt ärligt, ingenting alls. Men jag hade läst på nätet att användning av en stimulator kunde kräva flera användningsområden, träning, djup avslappning och sinneskontroll. Jag menar, även om jag aldrig fick uppleva de där berömda superorgasmerna och upplevelserna som att lossna från kroppen, så borde jag åtminstone kunna nå något slags zen-tillstånd med träning, eller hur? Ändå blev jag inte avskräckt med de första upplevelserna och efter några användningar började något hända. Det måste ha varit som en orgasm. Musklerna i rumpan vibrerade ofrivilligt och känslan var annars annorlunda än den vanliga orgasmen som man uppnådde genom att smeka penis. Dock kändes det onekligen bra. För mig själv är det dock fortfarande mycket resor till sådana explosiva förnimmelser av medvetande som glänser på internet, men om upplevelsen av detta ändå förbättras, då kommer jag att njuta av resan. Produkten håller trots allt en riktigt bra kvalitet. Slät och plast som är lätt att rengöra. Det är lätt att komma igång, men själva användningen kan vara lite utmanande och kanske inte lämpar sig för en väldigt bråttom kille. Speciellt om du planerar att använda produkten som avsett av Aneros. Naturligtvis kan du leka med produkten på andra sätt, eller till och med låta din partner använda den. Jag antar att orgasmgarantin beror mycket på personen, hur man använder den i slutändan, eller om de kan träna på att använda den. Produkten kan rekommenderas för en person som är intresserad av att uppleva nya typer av förnimmelser, gillar rumplekar och njuter av prostatastimulering.
0
Efter Super-O.
Heteropeppu - 11. feb. 2020
Men efter att ha provat många olika typer av rumpleksaker och varit lite skeptisk till Aneros, bestämde jag mig ändå för att ta upp den prylen med intresse och vilja att experimentera. När jag valde en modell bestämde jag mig för att gå för denna "tyngre", eftersom den inte kom med jättespecifika specifikationer. Produkten gled in i min rumpa med lätthet. Här hjälpte visserligen produktens hala yta och spetsens utformning, men å andra sidan bidrog även tidigare erfarenheter av rumplekar. Så hur kändes Progasm då? Till en början ingenting alls. Men jag hade läst på nätet att stimulatorn kunde kräva flera användningsområden, övning, djup avslappning och fokus på de känslor som stimulatorn producerar. Även om produkten inte heller producerade superorgasmer, verkade åtminstone användningen av den leda till ett tillstånd av mental harmoni och någon form av zen. Efter att ha använt det några gånger började jag redan uppleva en viss känsla och en viss grad av prostata-orgasmer – eller åtminstone, skulle jag kunna påstå, glimtar av dem. Men det är fortfarande en lång väg att gå mot otroliga superorgasmer och upplevelser som att utspela sig utanför kroppen. Sammantaget kan man säga att produkten har en högkvalitativ känsla, och den är lätt att sätta på plats. Men att använda den och uppnå absolut njutning verkar inte vara en förhastad pojkuppgift. Du kanske inte får njuta av orgasmer direkt från första användningen heller. Men efter att ha visat de korta perioderna av möjliga framtida upplevelser, kommer jag åtminstone att fortsätta träningen själv och njuta av resan. Så jag kan rekommendera produkten till de som vill ha en lite annorlunda känsla jämfört med traditionella leksaker, eller de som på annat sätt vill bredda sin erfarenhet av rumplekarnas värld.
0
Stora O
JO - 6. aug. 2015
Trevlig enkel leksak med väldigt fin form och struktur. Lite på den dyra sidan men fan var det värt det. Helt klart min favoritleksak och jag har en hel del! Bara jag tänker på den blir jag upphetsad!
0
En bra investering för prostatanjutning
Mr. K - 8. nov. 2019
Produkten var av bra kvalitet. Den träffar alla de rätta ställena och känns bra och full. Lätt att använda, men det krävs lite tid och övning för att verkligen njuta. Helt klart en bra investering som bara blir bättre ju mer du använder den!
0
Effektivitet
Anonymous - 13. mar. 2024
Efter 4 sessioner på 1 timme, mycket känsla, olika känslor jämfört med den andra sextoyen, är orgasmen mycket nära men ännu inte uppnådd med denna sextoy.
Maskinöversatt från sinful.fr
du skakar så illa
Anonymous - 13. mar. 2024
Detta är min tredje aneros och det är definitivt den mest intensiva. Jag har också helix syn trident och trident eupho. helix är min första och fortfarande min favorit delvis för att det är silikon och jag tycker att det är fantastiskt. Eupho var lite för avancerad för mig så jag fick inte mycket ut av det ännu. Den här är tänkt att vara någonstans mellan avancerad och nybörjare. Det ger ganska direkt tryck på prostata som kan vara mycket överväldigande de första gångerna men på ett bra sätt. plasten på denna glansiga och släta medan eupho är matt och har lite mer konsistens. verkligen föredrar den släta ytan, mer påminner om silikonversionerna av aneros men utan den sammetslen mjuka känslan. Plast ger också mycket bättre glidförmåga vilket är ett plus eftersom den här är lite större. Min pojkvän skämtar om att ringa en ambulans eftersom jag börjar skaka väldigt lätt när jag använder den här.
Maskinöversatt från sinful.no

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful