Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate HydroXtreme5 Penispump var 1

Bathmate HydroXtreme5 Penispump

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Översikt

Om du drömmer om att få en större penis och en kraftfullare erektion, för att på så sätt få ett ännu bättre sexliv, då är Bathmate HydroXtreme5 Penispump den rätta för dig.

Den är utvecklad av ett prisvinnande designteam, som har gjort den hela 35% kraftigare än tidigare modeller. Oavsett om du vill överraska din partner, eller bara unna dig själv en tillfälligt fylligare och mer långlivad erektion, så kommer pumpen garanterat bli en succé.

HydroXtreme5 är mycket enkel att använda, och kan användas som den är eller tillsammans med den medföljande handpumpen. Den är tänkt att användas i badet och ska fyllas med vatten, då vattnet hjälper till att skapa ett större vakuum än man får med en vanlig penispump.

Penispumpen är lämplig till penisstorlekar som mäter max. 12,4 cm i erigerat tillstånd. Pumpen levereras i en fin förvaringsväska tillsammans med olika typer av tillbehör, t.ex. en rem, så den kan använas utan att du ska hålla i den med händerna, och en extra ring för ökad komfort.

0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Recension
Thomas - 16. apr. 2020
Jag tyckte den var gjord av bra material och hade ett bra system: pumpa ut vattnet genom att trycka den mot dig själv. Det enda jag tyckte var svårt är att få den lilla svarta kranen åt sidan, vare sig den är höger eller vänster. Det är lite svårt med blöta händer. Den kunde mycket väl vara lite större och ha en lite annorlunda design
0
Bra för närvarande
Anonymous - 13. mar. 2024
Produkten håller vad den lovar. Robust och av hög kvalitet. Den övre ventilens vridfunktion är inte lätt att vrida med våta fingrar. En handduk bör finnas i närheten. Min personliga rekommendation är att använda den med de vibratorer som finns som tillbehör. Dessa stimulerar penis som en lätt stimuleringsström och gör sessionen mycket trevlig och meditativ. Tillbehören är användbara. I mitt fall har jag använt Bathmate i cirka 3 månader nu (tidigare Hydromax 7) för att behandla konsekvenserna av en IPP-störning (induratio penis plastica / plötslig krökning av penis). Penisen kunde rätas ut igen med hjälp av Bathmate. En förändring i storlek kan observeras efter användning. Jag föreställer mig att den har blivit cirka 1 cm större. Om du tror att du kommer att få en mycket större penis permanent, kan du behöva använda den under en mycket längre tidsperiod. Jag kommer att hålla fast vid det, eftersom blodcirkulationen främjas och erektioner är hårdare och längre. Sammantaget är jag mer än nöjd.
Maskinöversatt från sinful.de

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful