Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate HydroXtreme7 Penispump var 1

Översikt

Bathmate HydroXtreme7 är en kraftfull vidareutveckling av den populära Hydromax7 penispumpen, som du också hittar här hos Sinful. Den stora skillnaden är, att du med Bathmate HydroXtreme7 bättre kan utnyttja penispumpens kraft. Med den nya handpumpen och slangen, behöver du inte längre pressa penispumpen mot skrevet, för att göra pumpen lufttätt och skapa vakuum. På så vis är pumpen ännu lättare och mer behaglig att använda än sina föregångare.

Bathmate HydroXtreme7 är ämnad att användas i badet, och den har utvecklats så att du använder vatten för att skapa vakuumet som tillfälligt ökar storleken på din penis. På grund av det vattentryck som skapas i pumpen, kan Bathmate pumparna skapa ett långt större och mer jämnt vakuum kring penis, än en vanlig penispump som använder lufttryck.

HydroXtreme7 kan också, precis som andra HydroXtreme pumparna, skapa ett mer effektivt och 35% större vakuum, än Bathmates egna Hydro7 penispumpar. Orsaken till den ökade effektiviteten är bl.a. den komfortring som sitter i botten av pumpen, och som ser till att pumpen sluter tätt in mot kroppen. Ringen gör dessutom pumpen mer behaglig att använda, samt gör det lättare att få den att sitta i rätt vinkel.

Många män upplever en kraftigare känsla under onani och samlag, efter att de använt penispumpen. OBS! Pumpen passar en penisstorlek på max 5,1 cm i diameter och 18 cm i längd.

Så här använder du Bathmate HydroXtreme7 Penispump: - Ställ dig under det varma vattnet, och vrid ventilen som sitter på spetsen av pumpen medurs. Pressa sedan ner den gråa spliten och tryck åt sidan så att ventilen låses. - Sätt den ljusgråa komfortringen i pumpens öppning, så att markeringarna på både komfortringen och pumpen är riktade mot varandra. - Fyll upp HydroXtreme7 till kanten med vatten, och för upp den kring din slaka penis, så att den sitter behagligt mot roten och inte klämmer pungen. - Lyft pumpen så att den är lätt böjd, och pumpa den långsamt upp och ner för att skapa vakuum kring penis, tills du uppnår full erektion. För extra kontroll och mer kraft, kan du istället använda handpumpen antingen direkt på penispumpen eller med slangen, för att förstärka upplevelsen. Övningen kan repeteras, för att ge din penis en bra workout. Obs! Pumpen bör inte användas i mer än 15 minuter. - Rengör HydroXtreme7 efter användning med en rengöringssvamp, varmt vatten och evt. en sexleksaksrengöring.

VarumärkeBathmate
Vikt (g)323
IncludedFörvaringslåda, Pump, Duschrem, Rengöringstillbehör, Måttband, Hänglås, Glidmedel, Handduk
Full Längd (cm)24.8
Inre Djup (cm)24.8
Inre Diameter (cm)5.7
Omkrets (cm)17.9
Huvudsakliga materialPC (polykarbonat)
FärgKlar
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkPortugisiska, Engelska, Italienska, Ryska, Spanska, Japanska, Kinesiska, Tyska, Franska
SKU13669
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Onödiga tillbehör
Fredde - 14. aug. 2022
Jag har massor av timmar nu med denna pump, och kan garantera att du inte behöver tillbehören. Köp den billigare Hydromax7 istället. Man behöver inte handpumpen, en frisk man har inga problem att pumpa genom att trycka pumpen mot blygdbenet med händerna. Man behöver inte det grå inlägget. Se bara till att ha lite rakat runt kuken så inte håret gör det svårt att få vakum. Väskan och resten är bara skit.
kanon resultat
anders - 17. oct. 2020
funkar hur bra som helst .har pumpat varje dag sen jag fick den .resultatet är skit bra ,rekomenderar denna pump starkt
kanon resultat
anders - 16. oct. 2020
fungerar helt kanon. Penis sväller upp enormt
bathmate
sven - 15. oct. 2020
mycket bra pump har provat flera dagar nu o det är mycket bra resultat .rekomenderar denna pump
Verklig resultat
Ando - 10. jul. 2019
Nog bästa pumpen på marknaden lovande resultat om man använder den rätt dock skulle jag vilja göra om den för absolut bästa resultat
Miserabelt - omöjligt att pumpa upp manuellt
Kristian - 3. may. 2021
Omöjligt att pumpa upp. Extremt hård gummipump, efter otaliga pumpar är det fortfarande inget vakuum och handen är helt krampaktig av överansträngning. Används korrekt enligt manualen, med ventilen moturs och stiftet centrerat. Lite luft kommer ut, men väldigt lite och pumpen är så tjockt gummi att det är som att pumpa med en apelsin i handen.
0
Fantastisk upplevelse
Anonymous - 13. mar. 2024
Har använt Bathmate-pumpar i över 5 år. Använder den nästan dagligen. Har nästan blivit beroende av att använda pumpen. En av de bästa sakerna jag har köpt. Min penis har blivit något tjockare och lite längre. Med daglig användning morgon och kväll har min penis alltid vuxit snyggt. Är en 5-stjärnig produkt. Njut av
Maskinöversatt från sinful.dk
Riktigt bra
Anonymous - 13. mar. 2024
Den bästa penisförstoraren jag någonsin haft ja den är bra jag var tvungen att uppgradera till den modellen
Maskinöversatt från sinful.fi
OK
Anonymous - 13. mar. 2024
Det är en mycket bra penispump bäst därför
Maskinöversatt från sinful.fi
Topp
Anonymous - 12. jan. 2023
Mycket bättre än billiga pumpar, skadar inte roten av penis som det kan göra i början av en billig pump. Känslan av vatten är bättre än luft, naturligtvis fungerar det också torrt. Detta kommer med en handpump för att få mer sug, fungerar bra med luft också. Priset var lite brant (det är dyrt) men jag ångrar inte köpet. Var tvungen att trimma håren för att säkerställa täthet
Maskinöversatt från sinful.fi

Bathmate HydroXtreme7 Penispump

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 995,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful