Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydromax5 Penispump var 1

Översikt

Bathmate Hydromax5 är en penispump för män med en penisstorlek på max 14 cm, som kan bidra till att förstora din penis.

Hydromax är precis som alla andra penispumpar från Bathmate, tillverkad för att användas i vatten, och designad för att öka storleken på penis. Tack vare det vattentryck som uppstår i pumpen (som även kallas för hydroterapi), kan penispumpen skapa ett kraftigare vakuum runt penisen än en vanlig penispump. Ett vakuum som kan bli hela 35% högre än trycket i traditionella luftpumpar.

Det kan den bl.a. tack vare den mjuka, avtagbara "skum-aktiga" ringen, som sitter längst ner på pumpen. Denna ring gör att pumpen sätter sig perfekt runt din penis in mot kroppen, vilket också gör det lättare att vinkla pumpen korrekt.

Så här använder du Bathmate Hydromax5 Penispump: - Se till att den mjuka ringen sitter fast ordentligt i botten av pumpen. - Lås fast den lilla grå tippen som sitter på toppen av penispumpen och fyll sedan pumpen med vatten. - Slappna av och placera pumpen runt penisen. - Placera pumpen i en uppåtriktad vinkel, lås upp den grå tippen och börja sedan pumpa. - Pumpa tills den svarta nedersta delen på pumpen har pressats ihop så pass mycket, att det inte går att pumpa mer. - För bästa resultat bör du lätta på trycket efter några minuter, för att sedan upprepa processen 2-3 gånger under 10-15 minuter.

Var uppmärksam på att en penispump inte ger en permanent penisförstoring, men om du använder den ofta, t ex innan sex, kommer du att märka en bra effekt. Många män upplever också en mer intensiv stimulering under onani och samlag efter att de använt penispumpen.

Alla material är dermatologiskt testade, latexfria och fria från ftalater.

VarumärkeBathmate
Vikt (g)313
Full Längd (cm)19.5
Inre Diameter (cm)4.8
Elastisk inre diameterJa
Omkrets (cm)15.1
Huvudsakliga materialPC (polykarbonat)
FärgBlå
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkSpanska, Italienska, Japanska, Franska, Engelska, Ryska, Portugisiska, Tyska, Kinesiska
SKU14877
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ger resultat när du kommer till säden
Waltteri - 16. aug. 2017
Först nämner jag att om din penis är medelstor, var beredd att beställa en x30-modellpump. Med X20 får man också resultat, men "tillväxtmarginalen" blir plötsligt liten. Men recensionen gäller alla modeller, eftersom produkterna är likartade är det bara cylinderstorleken som ändras. Jag såg åtminstone x20- och x30-modellerna. Produkten i sig är en bra, enkel pump att använda i badet eller duschen. Vissa sägs använda den även i vanlig luft ibland, men jag har inte provat det själv. I början kan det vara lite trassligt tills man hittar en lämplig teknik för att få pumpen tät, en lämplig pumprytm osv. Men man lär sig det snabbt och resultaten kommer. Omedelbart efter pumpandet blir penis förstorad och din självkänsla går genom taket: Om du följer rutinen flitigt kommer din penis att förbli stor hela dagen. Du ska bara börja lugnt och låta din penis vänja sig vid behandlingen och inte dra i full fart direkt. Förpackningen levereras med tydliga bruksanvisningar och bör följas. Sessionerna kan också varieras, med 5 minuters pumpning får du en bra lätt pump. Och när penisen återställs efter användning är erektionerna riktigt hårda. Av egen erfarenhet kan jag rekommendera x20 och x30-modellerna till alla som vill ha lite mer längd och omkrets till sin lillebror. Jag kan inte säga något om permanenta resultat när jag inte kan använda ett måttband, men även tillfälliga resultat är värt priset! Slutligen skapar pumpen ett riktigt bra och hårt vakuum som sträcker ut huden och vävnaderna i penis, så enheten kan också skada sig själv om du använder full kraft redan från start. Det vill säga, om trycket börjar kännas obehagligt, kanske du vill minska trycket. Så sunt förnuft ingår, tålamod och sköna pumpande stunder!
0
Inlärningskurvan är hög i början
Anonymous - 13. mar. 2024
Att använda produkten kräver en hel del trial and error i början och de instruktioner som medföljer är minst sagt inexakta och i vissa fall till och med felaktiga enligt min mening. De medföljande pappersinstruktionerna skiljer sig också något från vad instruktionerna på tillverkarens webbplats säger. Så om du inte har använt produkten tidigare bör du förstå att det tar tid att lära sig hur man använder produkten. Den bästa hjälpen för mig har varit diskussionsforum på internet, t.ex. Reddit-sidan r/bathmate subreddit har lösningar på de flesta problem som nybörjare stöter på. Det största problemet är att lära sig hur man får produkten att sitta tätt mot huden, eftersom tätheten är olika för alla med olika anatomi. För att göra resultaten permanenta krävs någon form av allroundrutin om man ska tro onlineexperterna. Ett tillfälligt resultat kan ta ett par timmar som mest. Personligen har jag inte kommit tillräckligt långt ännu för att kunna säga något om mer permanenta resultat. Men även ett par timmar är bra om du till exempel tidigare har skämts för hela din pool, så du får lite förtroende för att gå dit när du pumpar före besöket. Produkten är av bra kvalitet och det finns gott om reservdelar och tillbehör att tillgå. Jag tycker dock att produkten är överprissatt för vad den i slutändan är. Men samma problem verkar plåga alla penisförstoringsprodukter, så millimeter kommer till ett pris när man experimenterar med dessa prylar. En ånger i efterhand och det är att jag gick för den blå färgen. Det är svårt att se genom det tonade röret, vilket gör det lite svårt att övervaka under användning. Jag skulle rekommendera att köpa den genomskinliga grå istället för den blå eller röda.
Maskinöversatt från sinful.fi

Bathmate Hydromax5 Penispump

Välj Färg
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 195,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful