TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr
Bathmate Hydromax7 Penispump var 1

Bathmate Hydromax7 Penispump

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

1 099,00 kr
Inkl. moms
Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
119,00 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
119,00 kr
Inkl. moms

Översikt

Bathmate Hydromax7 är en ny och förbättrad utgåva av Hydro7 penispumpen, som du också hittar här i Sinful-shoppen.

Hydromax är precis som alla andra penispumpar från Bathmate, gjorda för att användas tillsammans med vatten, samt framtagna för att öka storleken på penis. Tack vare det vattentryck som uppstår i pumpen, kan Bathmate pumparna skapa ett mycket kraftigare vakuum runt penis, än en vanlig penispump klarar.

Vad som gör Hydromax extra effektiv, är att den kan skapa 35% mer vakuum, än de andra Bathmate modellerna. Det kan den bland annat tack vare den mjuka, avtagbara skum-liknande ringen, som sitter längst ner på pumpen. Denna ring gör att pumpen sätter sig perfekt omkring din penis mot kroppen, vilket gör det lättare att sätta pumpen i en bra vinkel. 

Så här använder du Bathmate Hydromax7 Penispump:  - Se till att den mjuka ringen längst ner på pumpen sitter fast ordentligt på pumpen.  - Sätt den lilla grå tippen i änden av pumpen i låst position och fyll pumpen med vatten. - Slappna av medan du står i badet, och sätt pumpen kring penis.  - Med pumpen i en uppåtvänd vinkel, lås upp den gråa tippen och börja pumpa. - Pumpa tills den svarta delen av pumpen längst ner, är så ihoppressad att du inte kan pumpa mer. - För att få det bästa resultatet, avlägsna trycket efter ett par minuter och repetera allt 2-3 gånger under en period på 10-15 minuter.  

Obs! Det är inte möjligt att skapa permanent förstoring av penis med en penispump, men om du använder den ofta, t.ex. före sex, kommer du att uppleva att det ger en bra effekt. Många män uppnår också en mer intensiv känsla vid onani och samlag, efter att ha använt denna penispump.

Fördelar

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Du kanske också gillar:

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: SE502073582401

Copyright © 2008-2023 SINFUL