Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Dame Products Arc G-punktsvibrator var 1

Översikt

Med denna Arc G-punktsvibrator från Dame Products kan du uppleva hur den mjuka och flexibla upphöjningen på toppen pekar ut din känsliga G-punkt för intensiva orgasmiska förnimmelser.

Vibratorns ergonomiska silikondesign har en böjd form som ligger perfekt i handen, vilket gör den enkel att använda för att utforska och uppleva en fantastisk njutning.

Njut av att bli bortskämd med vibrationshastigheterna och mönstren, som enkelt kontrolleras på knapparna längst ner på skaftet. Den nedre knappen fungerar som en strömknapp - håll helt enkelt intryckt i 3 sekunder när du vill slå på eller stänga av den. Tryck sedan en gång för att ändra mönstret. På den långsträckta knappen ändrar du hastigheten genom att trycka uppåt eller nedåt.

Vibratorn är vattentät och laddningsbar via den medföljande magnetiska USB-kabeln. Rengör den med vatten och mild tvål eller sexleksaksrengöring efter varje användning för utmärkt hygien.

Inga kundrecensioner
Produkten väntar fortfarande på sin första recension.
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1

Dame Products Arc G-punktsvibrator

Produkten har utgått. Scrolla ner för att se liknande produkter.

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful