Fjärrstyrd Vibrator

Vill du stimuleras av sköna vibrationer från en vibrator som skiljer sig från mängden? En fjärrstyrd vibrator ger dig möjligheten att stimuleras diskret, antingen därhemma eller ute bland folk. Vi har ett stort utbud av fjärrstyrda vibratorer som är perfekta både till solostunder och fräcka parlekar. Ta en till på märken som LELO, B Swish eller We Vibe, där speciellt modellen Sync är idealisk för par.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Egenskaper
Appstyrd (6)
Batteridriven (22)
Fjärrstyrd (66)
Harnesskompatibel (3)
Justerbar (2)
Realistic (2)
Reselås (1)
Splashproof (7)
Suction Cup (3)
Uppladdningsbar (50)
Värmefunktion (1)
Vattentät (48)
Vibrating (69)
Material
ABS-plast (13)
Polyester (1)
PVC (4)
Silikon (51)
TPE (1)
Märke
Adrien Lastic (3)
Amaysin (2)
B Swish (2)
Bang! (3)
baseks (2)
CalExotics (6)
Dorcel (2)
Doxy (1)
expired_Marc Dorcel (1)
Fantasy For Her (6)
Fifty Shades of Grey (1)
GoGasm (3)
Lelo (2)
LELO (3)
Love To Love (2)
Lovense (1)
Magic Motion (1)
Master Series (1)
Mjuze (1)
Nexus (1)
PantyRebel (1)
Rends (1)
Rimba (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (2)
Screaming O (2)
Sinful (6)
Svakom (2)
Sweet Smile (2)
Velve (1)
We-Vibe (1)
Whisperz (1)
Willie City (2)
You2Toys (4)
Visa alla 75 produkter
Du har sett 48 av 75 produkter
Ladda fler

Fjärrstyrd vibrator för fräcka solostunder och parlekar

Använd en fjärrstyrd dildo när du är ensam

Det kan vara svårt att få till riktigt bra solostunder, där allt fungerar som det ska och du kan njuta ordentligt. Framför allt om du i förväg har en partner, som vet precis vilka knappar hen ska trycka på för att skicka dig till sjunde himlen. Men ta det lugnt, det finns hjälp att tillgå, så att du kan uppleva samma njutning även när du är ensam.

Ett bra sätt kan vara att använda en fjärrstyrd dildo eller en fjärrstyrd vibrator. På så vis har du möjlighet att ge dig själv den ultimata formen av njutning, även om din partner inte finns till rådighet. Du kan själv styra hur mycket eller lite styrka det ska läggas i vibrationerna, så att du kan få precis den form av stimulans du behöver. Ett behov som kan ändra sig från dag till dag, men där en fjärrstyrd vibrator alltid kan leverera det du vill ha just för stunden.

Vibrator + fjärrstyrd = sant

Om du tycker om att använda en fjärrstyrd vibrator tillsammans med din partner, då har vi även ett stort utbud som passar till fantastiska parlekar. Med denna typ av leksak kan ni ta era gemensamma lekar till nya nivåer - både där hemma och, om ni är riktiga våghalsar, ute i det offentliga.

I den här kategorin kandu nämligen bland annat hitta fräcka trosvibratorer, en typ av leksak som du placerar direkt i dina trosor. Den kan sedan stimulera dig helt utan att folk runt omkring vet något. Lämna över fjärrkontrollen till din partner, och låt hen styra hur mycket eller lite du ska få lov att njuta. Ett annat kittlande alternativ kan vara ett vibratorägg som du har uppe i dig och stimuleras av inifrån. Vi lovar att ni får svårt att sluta när ni väl har börjat, så se till att söka på “vibrator fjärrstyrd” och hitta er favorit snarast.

En vibrator med fjärrkontroll är en rolig leksak

Fjärrstyrda leksaker var mångas favorit som barn, men de kan vara minst lika roliga för vuxna. Det kan vara en oerhörd frihet att inte behöva tänka på att hålla problematiska knappar intryckta på rätt sätt, eller se till att vinkla vibratorn på ett visst vis för att försäkra sig om att du når kontrollerna ordentligt.

En vibrator med fjärrkontroll gör det plötsligt betydligt lättare att säkerställa dig själv en bra, pirrande och intim upplevelse, oavsett om du är ensam eller leker tillsammans med en partner. Du kan också få allt ifrån mycket mild till oerhört vild stimulering, och att allt styrs via den lilla fjärrkontrollen gör bara det hela ännu fräckare. Du kan se fram emot en helt ny typ av stimulering, när du väljer att göra en fjärrstyrd vibrator till din nya lekkamrat.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se