G-punkts Vibrator

Vill du ha möjlighet att uppleva djupa g-punktsorgasmer? Många drömmer om dem, men de vara svåra att uppnå. Med en g-punktsvibrator går det lätt. Här hittar du ett brett utbud av g-punktsvibratorer, som du kan använda själv eller tillsammans med din partner. Läs vår guide om g-punkts orgasm och hur du får en. Kan även kombineras med en extra vibrator, för ännu skönare upplevelser.

Mest sålda produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Diameter
Längd
Längd att föra in
Egenskaper
Appstyrd (13)
Batteridriven (27)
Bejeweled (2)
Fjärrstyrd (9)
Justerbar (1)
Realistic (6)
Reselås (10)
Splashproof (19)
Suction Cup (1)
Thrusting Function (3)
Uppladdningsbar (86)
Vacuum Function (1)
Värmefunktion (1)
Vattentät (78)
Vibrating (112)
Virtual Reality App (1)
Material
ABS-plast (10)
PVC (1)
Silikon (95)
Stainless Steel (1)
TPE (5)
TPR (3)
Märke
Amaysin (3)
B Swish (2)
Bang! (2)
baseks (11)
Belladot (1)
CalExotics (2)
Cleopatra (1)
Dame Products (1)
Doc Johnson (3)
Dorcel (1)
expired_OhMyG (1)
Fantasy For Her (1)
Fifty Shades of Grey (1)
Fun Factory (4)
Hot Octopuss (1)
Intimina (1)
ioba.intimate (1)
Je Joue (5)
Kiiroo (1)
Lelo (6)
LELO (6)
Love To Love (1)
Lovense (5)
Magic Motion (1)
Master Series (1)
Nexus (1)
njoy (1)
ohhcean (1)
Ohmibod (1)
OhMiBod (1)
Pillow Talk (1)
PMV20 (1)
Pretty Love (2)
Puissante (2)
Rocks Off (1)
Romp (1)
Satisfyer (8)
Sinful (18)
Svakom (2)
Swan (1)
Sweet Smile (2)
Tracy's Dog (6)
Vibe Couture (1)
VIVE (1)
VUSH (1)
We-Vibe (2)
Willie City (2)
Womanizer (2)
You2Toys (2)
Visa alla 118 produkter
Du har sett 48 av 118 produkter
Ladda fler

G-punktsvibrator - Få extra intensiva orgasmer

Varför ska du äga en?

Du har säkert hört rykten om den mytomspunna g-punkten, kanske i omklädningsrummet eller har du diskuterat den med väninnorna över ett glas rödvin? Det debatteras vitt och brett om huruvida den existerar eller inte, men på Sinful tvivlar vi inte en sekund. G-punkten finns och med en g-punktsvibrator kan du lätt hitta din. För många kvinnor krävs det nämligen lite övning för att hitta g-punkten, men när den väl är hittad glömmer man inte var den sitter i första taget. G-punktsorgasmer är nämligen extremt beroendeframkallande, och med en g-punktsvibrator kan du få dem igen och igen och igen, utan problem.

En g-punktsvibrator är designad speciellt för att stimulera din g-punkt. Till skillnad från andra vibratorer har den en böjd ände eller ett extra krökt skaft, så den kan träffa g-punkten mer precist än en vanlig vibrator. Det finns många olika g-punktvibratorer. Några av dem har en stor böj medan andra har en lite mindre. Eftersom den erogena zonen sitter olika på olika kvinnor, så det gäller att hitta en modell som passar dig och din kropp perfekt. Gemensamt för alla g-punktvibratorer är att de stimulerar och kittlar dig, tills du får de mest intensiva och kraftfulla orgasmer du någonsin har upplevt.

Passar den kvinnliga anatomin

För flera människor, både män och kvinnor, är det kvinnliga underlivet ett mysterium. Men när du väl vet hur du (eller din partner) är formad, kommer du också få lättare att njuta under både samlag och onani. G-punkten sitter omkring 3-5 cm innanför slidöppningen. Den identifieras lättast genom ytan som känns lite knottrig, ungefär som skalet på en valnöt. När du väl har lokaliserat din g-punkt med ett finger, kommer du lättare att hitta den med din g-punktsvibrator. Den svullnar även upp när du är upphetsad, så har du problem att hitta den kan det vara en bra idé att värma upp först. När du så blir stimulerad här, kommer du uppleva att du får extra njutbara orgasmer, som är både kraftigare och varar längre.

Att stimulera g-punkten med ett finger känns riktigt skönt, men det är ingenting i förhållande till vad vibrationerna från en g-punktsvibrator kan göra. Den kittlar dig inte bara genom beröring, vilket i sig är väldigt stimulerande, utan även med intensiva och djupa vibrationer, som sprider sig genom hela ditt underliv. Du kommer uppleva hur de skälvande känslorna fortplantar sig, till de rör vid din innersta kärna på det mest njutningsfulla och extremt kittlande vis.

Hur väljer man rätt g-punktsvibrator?

Eftersom denna erogena zon har varit väldigt omtalad i media, där den både hyllats och ifrågasatts, är det många som är nyfikna på den. Det kan dock vara svårt att veta vilken g-punktsvibrator man ska köpa, eftersom det kan se väldigt olika ut. En del är ganska raka, andra närmast u-formade. Produkter som Lora DiCarlo Osé 2, en revolutionerande produkt som verkligen kan rekommenderas, har en inbyggd klitorisstimulator, andra vibrerar. Så hur väljer man? Lyckligtvis sitter vi redo vid telefon och mejl för att svara på alla frågor du kan ha. Det viktigaste för oss är att du får den bästa möjliga sexupplevelsen, med en g-punktsvibrator som passar dig, din kropp och dina behov perfekt.

Vi har ett stort utbud av modeller i olika utformningar, färger och material, så här finns definitivt en som passar dig. För en extra färgglad upplevelse, som stimulerar alla sinnen, kan du välja en kraftfull och uppiggande färgexplosion. Är du däremot mer för den klassiska och diskreta looken, har vi även flera eleganta och sobra varianter, t.ex. från det berömda märket LELO. De flesta är tänkta till onani, men numera finns det även fjärrstyrda g-punktsvibratorer som kan användas till parlekar, samt en del som stimulerar både honom och henne under samlag.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se