Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jes Extender Light Standard Penisförlängare var 1

Översikt

Jes Extender Light Standard är den perfekta produkten för dig som vill påbörja en bestående penisförstoring

Produkterna från Jes Extender är framtagna och designade av läkare, och har sedan 1995 rekommenderats av läkare världen över, till alla män som vill åstadkomma en permanent förstoring av sin penis.

Jes Penis Extender Light Standard är enkel att använda och en av de bästa produkterna i världen för män som vill att få en större penis. Hittills har över 500.000 män uppnått medicinskt dokumenterade resultat med Jes Extender.

Vilket resultat du kan uppnå med hjälp av Jes Extender Light Standard beror på under hur lång tid du använder penisförlängaren. Du kan använda produkten hur länge du vill, tills du har uppnått önskat storleksresultat. Desto fler timmar du använder Jes Extender, desto större och längre resultat kommer du också att uppnå.

Förstoringen är bestående och kommer alltså inte att gå tillbaka den dag som du väljer att sluta använda Jes Extender.

Rekommendationen är dock att du, efter uppstartsfasen, använder Jes Extender i 5-6 timmar om dagen (ev. nattetid då du kan sova med den på), vilket ger resultat efter så lite som 2-3 månader.

Obs! Ringen som omsluter penisroten är ca. 4,1 cm i diameter, vilket du bör vara uppmärksam på om din penis är bredare än det här måttet i slakt tillstånd.

VarumärkeJes-Extender
IncludedStorleksförlängare
Inre Diameter (cm)4.2
Elastisk inre diameterNej
Huvudsakliga materialRostfritt stål
FärgSilver
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkRyska, Japanska, Armeniska, Danska, Nederländska, Engelska, Spanska, Tyska, Ungerska, Svenska, Italienska, Portugisiska, Tjeckiska, Franska
SKU14814
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Hållbar
Mikael - 28. feb. 2021
Jag har redan gjort en recension, men när den jag köpte för ett år sedan förstördes köpte jag en ny. Jag har provat andra modeller (en annan), men den här är den mest hållbara. Den klarar lite våld. Jag skulle rekommendera Jes Extender. För ordens skull var det mitt eget fel att den gick sönder när jag av misstag bröt gängningen.
0
Går loss hela tiden.
Mikael - 25. mar. 2020
Silikonremmen lossnar hela tiden, så du tvingas hålla i den hela tiden och ibland dra åt den igen. Plastbandet går inte att använda, då hålen är för stora, så den sitter för löst.
0
Levde inte upp till förväntningarna
Dirtyfrog85 - 18. jul. 2019
Efter att ha provat detta i lite över en vecka hade jag förväntat mig lite mer stretch-känsla om jag ska vara ärlig. Den sitter bra vid roten men kan tyckas lite liten i omkretsen men med det sagt så är den annars skön att ha på sig förutom att den klämmer väldigt hårt runt huvudet så jag fick ta till extra bandage och tejp till undvika skav. Att denna kan sträckas till 28cm stämmer inte, jag har nu använt alla stift som medföljer, skruvat allt som går att skruva max, och det töjer sig fortfarande inte ordentligt. Kort sagt borde den ha haft ett par pinnar och ett bekvämare skumgummi.
0
Arbetar för
Anonymous - 13. mar. 2024
Rekommenderad av
Maskinöversatt från sinful.fi

Jes Extender Light Standard Penisförlängare

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
1 999,00 kr1 699,15 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful