Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jes Extender Original Penisförlängare var 1

Översikt

Jes Extender har designats av läkare och har sedan 1995 rekommenderats av läkare världen över, till dem som vill förstora penis.

Jes Penis Extender är lätt att använda, vilket gör den till en av världens bästa produkter för män som vill öka sin penisstorlek. Hittills har över 500.000 män uppnått dokuemterade medicinska resultat med hjälp av Jes Extender.

Vilket resultat du uppnår med Jes Extender beror på hur länge du använder produkten, och du kan använda  hur länge du vill, så att du uppnår precis det storleksresultat du vill ha. Ju fler timmar du använder Jes Extender, ju större och längre resultat får du.

Den uppnådda storleken är permanent, så den kvarstår även den dag du ev. väljer att sluta använda din Jes Extender.

Efter uppstartsfasen rekommenderas du att använda Jes Extender 5-6 timmar om dagen (ev. nattetid, då du kan sova med den på), vilket ger resultat redan efter 2-3 månader.

OBS! Den ring på Jes Extender, som omsluter penis vid roten är ca. 4,1 cm i diameter. Var uppmärksam på detta om din penis är bredare än 4,1 cm när den är slak.

VarumärkeJes-Extender
IncludedStorleksförlängare, Kardborreband
Inre Diameter (cm)4.1
Elastisk inre diameterNej
Huvudsakliga materialRostfritt stål
FärgSilver
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkSpanska, Ryska, Engelska, Ungerska, Armeniska, Japanska, Franska, Tyska, Danska, Portugisiska, Tjeckiska, Svenska, Italienska, Nederländska
SKU11934
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ja, det fungerar.
Tobias - 18. nov. 2020
Men du lär ha tålamod och försiktighet. men resultat får man. Fungerar att ha sittandes vid dator eller tv, soffhäng. Att gå runt med den är möjligt men troligen så trillar den av efter ett varv i huset, eller efter några trappsteg. När den glider av, av sig självt så kan den försöka sno med sig din förhud i en snabb men intensiv och åtstramande upplevelse. Jag skulle nog inte använda någon av de billigare varianterna som finns på marknaden. Slutbetyg 4/5... den fungerar ju faktiskt ändå i slutändan.
Bra förlängare
ELLER - 27. jan. 2017
Har använt förlängaren i 2 månader. Fick 1 cm under den perioden. Det är fantastiskt, men du måste vara patienttypen! Och du måste också följa instruktionerna. Om du inte följer instruktionerna korrekt får du troligen inga eller få resultat.
0
Jes v. MaleEdge
Kurt - 18. mar. 2021
Jag har båda "tortyranordningarna".
0
Jes Extender Original Penisförstoring
bela - 23. nov. 2020
Inte riktigt som förväntat Det här är inte en recension av om Jes Extender fungerar, utan min erfarenhet av användningen av den. Jag har tittat på Jes Extender länge. med den fantastiska produktvideon Jes Extender har gjort själv och omnämnandet av hur hög kvalitet produkten är – då är jag väldigt besviken. Det kan vara så att det är stålstänger, men det är verkligen inte särskilt stabilt. Värst av allt är stängningsmekanismen som måste läcka bakom ollonet, dvs den som i verkligheten måste ge det sug som gör penis längre. Det finns två alternativ. En silikonslang som sträcks över penis bakom huvudet (ollonet) eller ett gummiband. Den sista irriterar huden när du drar åt den och den kan inte hålla min penis på plats. Silikonslangen kan hjälpa dig, men den stänger av allt blodtillförsel till penishuvudet och jag är inte säker på att den är frisk. Allt som allt en obehaglig upplevelse. De kunde verkligen ha gjort ett smartare sätt att låsa penis.
0
Inte riktigt som förväntat
Marcuz - 11. feb. 2020
Det här är inte en recension av om Jes Extender fungerar, utan min erfarenhet av användningen av den. Jag har tittat på Jes Extender länge. Den är dyr och jag hade ärligt talat inte pengarna. Men häromdagen följde jag mitt råd och beställde det. Det har inget med sinful att göra, jag är helnöjd med service och leverans. Men ärligt talat – med den fantastiska produktvideon Jes Extender har gjort och omnämnandet av hur hög kvalitet produkten har – så är jag väldigt besviken. Det kan vara så att det är stålstänger, men det är verkligen inte särskilt stabilt. Värst av allt är stängningsmekanismen som måste läcka bakom ollonet, dvs den som i verkligheten måste ge det sug som gör penis längre. Det finns två alternativ. En silikonslang som du trär över penis bakom huvudet (ollonet) eller ett gummiband. Den sista irriterar huden när du drar åt den och den kan inte hålla min penis på plats. Silikonslangen kan hjälpa dig, men den stänger av all blodtillförsel till penishuvudet (förlåt) och jag är inte säker på att den är frisk. Allt som allt en obehaglig upplevelse. De kunde verkligen ha gjort ett smartare sätt att låsa penis. Jag har själv uppfunnit någon sorts silikonstrumpa jag kan dra över penis nu och den fungerar bättre men den borde levereras från jes extender. Nu provar jag det, men jag är inte säker på att jag tyckte det var värt pengarna. Tyvärr, för jag hade väldigt höga förhoppningar.
0
Produkten fungerar
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag var mycket skeptisk till produkten när jag såg den på den här webbplatsen. Jag hade redan inga problem med min storlek, men tyckte att det skulle vara värt att ge det ett försök nu när produkten var så billig. Det är inte bekvämt och du måste spendera lite tid på att bekanta dig med systemet. Till min förvåning fungerar produkten och du kan se den i både längd och omkrets.
Maskinöversatt från sinful.dk
personligt betyg
Anonymous - 9. jan. 2014
Produkten i sig är lysande men jag har bara sett några små resultat under den tid jag har nu. Jag har haft den i 7 månader, men jag kunde inte använda produkten optimalt på grund av vissa omständigheter. materialet är inte i superkvalitet eftersom det lätt kan gå sönder (plastdelarna), metallen håller bra. Användarvänligheten är inte heller bra eftersom det tog lång tid att ta reda på hur man använder den och jag är fortfarande inte 100% säker på att det jag har gjort är rätt. Det är inte bekvämt men inte alltför obekvämt med tanke på att det sträcker / drar på din penis, passformen är den jag är mest skeptisk till eftersom om ditt penishuvud inte är särskilt stort när det är i sitt normala tillstånd fann jag att det är ganska omöjligt att använda remmen som medföljer, 1. det kan inte dras åt tillräckligt och 2. Det drar penishuden i håligheterna när du drar åt den vilket är otroligt smärtsamt, jag fann att jag bara kunde använda den med gummi- / plastkabeln som följde med den som hade sina egna problem med att den lossnade efter ett tag och gled över penishuvudet vilket är riktigt obekvämt. Men förutom det är jag väldigt nöjd. Skulle dock hellre hänvisa till den nyare gåvan male edge, har inte provat det själv men har sett många fler positiva kommentarer om den här produkten.
Maskinöversatt från sinful.dk
Det fungerar
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har använt den här produkten i en månad nu. Och jag är mycket förvånad. Innan jag köpte hade jag en penis på 8 cm i slapp, 15 i styv och 12 i omkrets. Nu är det 10 i slapp, 16.5 i styv, omkretsen är dock densamma. Var redan tvungen att köpa 1,25 cm bitar. Dock hade jag lite problem med att använda den i början, då penisen blev stel direkt. Men hittade en metod där den stannade stilla. Så kan starkt rekommenderas!
Maskinöversatt från sinful.dk
Jag skulle vilja ge en varm rekommendation av produkten till alla er män där ute som är missnöjda med din penis.
Anonymous - 13. mar. 2024
Jag har nu använt jes extender i drygt två månader och min penis har vuxit cirka två centimeter, jag är mycket nöjd med resultaten hittills. Jes extender är användarvänlig, men kan kräva lite övning för att vänja sig vid. Den är robust och passar bra, men kan vara obekväm att sitta rakt upp och ner och sova med. Personligen tycker jag att fjädrarna är för hårda, så när de först dras åt lossnar antingen silikonremmen eller så glider den av penisen ... kan vara lite smärtsamt. Föreslår att den används i intervaller på cirka 1 timme, sedan 10 -15 min paus innan du sätter på den / drar åt igen, ju mer desto bättre. annars är jag väldigt nöjd och uppmuntrar andra att försöka. Jag kan inte beskriva hur roligt det är att se resultaten.
Maskinöversatt från sinful.no

Jes Extender Original Penisförlängare

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
2 299,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful