Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Jes Extender Titanium Penisforlängare var 1

Jes Extender Titanium Penisforlängare

2 499,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Med Jes Extender Titanium får du både den klassiska Jes Extender, en läcker förvaringsväska i aluminium och 2 års full garanti. Dessutom tillkommer ett extra par förlängningsgängor, som är ½ tum länge och som gör det ännu lättare att hålla koll på förlängningsprocessen. Med Jes Extender Titanium får du allt du behöver för att komma igång.

Jes Extender har uppfunnits och designats av läkare, och har sedan 1995 rekommenderats av läkare världen över till förstoring av penis. Över 500.000 män har tills vidare använt Jes Extender och uppnått dokumenterade medicinska resultat.

Jes Penis Extender är lätt att använda och är en av världens bästa produkter för män som vill att öka sin penisstorlek. Du uppnår resultat allt efter hur länge du använder produkten. Du kan använda den hur länge du vill, tills den önskade storleken har uppnåtts.

Den uppnådda storleken är permant och kvarstår även från den dag du evt. väljer att sluta använda Jes Extender. Efter uppstartsfasen rekommenderas du att använda Jes Extender i 5-6 timmar om dagen (ev. nattetid, då du kan sova med den på), vilket ger resultat efter bara 2-3 månader.

OBS! Den ring på Jes Extender, som omsluter penis vid roten är ca. 4,1 cm i diameter. Var uppmärksam på detta om din penis är bredare än 4,1 cm när den är slak.

VarumärkeJes-Extender
IncludedStorleksförlängare, Kardborreband
Inre Diameter (cm)4.1
Elastisk inre diameterNej
Huvudsakliga materialRostfritt stål
FärgSilver
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkSvenska, Portugisiska, Tjeckiska, Spanska, Armeniska, Japanska, Tyska, Engelska, Ryska, Ungerska, Danska, Franska, Italienska, Nederländska
SKU13394
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Jes Extender Titanium Penisforlängare
Toota - 19. oct. 2021
Svår att säga så tidigt står att man ska vänta 2-3 månader innan resultat. Dock känns det som att den kommer att fungera då man kan dra snoppen lite längre och konceptet tillsammans med att celler och liknande ska bildas som beskrivningen ungefär förklarar i korthet. Den är lite komlicerad att använda speciellt i början och montera ihop. Måste vara försiktig och noggran. Materialet verkar vara hållbart och går att tvätta av om det skulle behövas. Finns för många olika storlekar i en lite medförlande box vilket är bra och praktiskt tex att ha med i väskan. Men den är inte så skön att ha på sig speciellt om du inte använder själva kardborbandet eller vad den nu kallas. Silicon grejen gör att det kan göra ont runt ollonets nedre kant när man sätter på den och har den på sig under längre tid. Men ska man ha på sig den hemma eller om man har möjlighet att sitta på jobb eller liknande så fungerar den bra. Dock ej så lämplig eller skön att gå runt med
Knepig att få till bra
Henri - 28. sep. 2021
Det är ingen lätt grej att få till bekvämt. Även tufft och gör lite ont ibland när man har den på sig. Men blir värt det i längden!
Nöjd kund
William - 6. jan. 2019
Jes Extender har jag börjat jag är nöjd med min penis som är stor ock tjok naturligt ofta styv men ändå jag vill ytligare ha minst mellan 2-3 cm extra därför vill jag använda Jes extender men det kommer att visas om nån månad om det hjälpte. Det känns bekvämt att på rättsätt använda. Jag skulle rekommendera till andra killar också som vill testa. Dessutom finns video på Youtube hur man använder både på svenska och engelska räcker att man skriver Jes extender penis på Youtube då kan man se video. Sen vill säga att jag ringde två gånger Sinful och jag har frågat om min beställning om Jes extender när jag kommer att få osv. Jo väldigt trevliga på kundtjänst och bra information man får.
Jag gillar verkligen Jes extender
Det är Martin - 8. jan. 2020
Jag har egentligen precis börjat med Jes extender men det ser lovande ut och jag tror att Jes extender kan ge den hjälp jag behöver, vilket är en längre och tjockare penis och jag är glad att jag hittade sinful.se på webben när jag surfade. Så stort tack till Sinful.se. Ni förtjänar berömmet och den underbara service jag har fått av er är värd 5 stjärnor med plus.
0
Tålamod
Basti - 14. jan. 2018
Huruvida denna produkt fungerar, som andra recensenter har skrivit, är väldigt individuellt. Jag har haft mycket tålamod och använt Jes i cirka 2 år. Ganska ihållande! Min penis har blivit mer viril, den njuter till och med av att sträckas ut! och det syns bäst när penis är styv. Kanske växt några millimeter i slappt tillstånd. P.S. Jag är ingen mätare. Det coolaste med den här produkten är känslan den kan ge. Råd: spara dina pengar!
0
Bra jobbat
Leif - 21. apr. 2015
Fungerar bra, har använt den i 2 månader och har uppnått en längdökning på 12 mm och i omkrets 7 mm Fungerar generellt bra, men om alla delar håller i 18 månader måste testas.
0
Den fungerar
Isengaard - 10. nov. 2014
Det fungerar faktiskt. Det går långsamt (1 mm tar 30-40 timmar...), men det går framåt. Kvaliteten är hög. Den verkar robust, men de har aldrig riktigt kommit på hur man kommer fram till en bra lösning (huvud) som håller ollonet stadigt. Därför måste du som användare komma på din egen Georg-Gearlųs-uppfinning. Någon använder akvarieluftslangar. Själv använder jag massor av gasbindor som jag kopplar ihop penis med när jag använder. Inte helt optimalt. Men som sagt: Det fungerar faktiskt.
0
Jes-förlängare
Anonymous - 13. mar. 2024
Materialet är mycket bra, men konstruktionen verkar lite osäker, men den håller ihop som den borde. Personligen är "hållaren" som går runt penishuvudet för stor för mig och jag måste köpa ytterligare varor för att få det att fungera. Jag kommer dock att säga att jag tycker att produkten är mycket lovande och att den kommer med bra instruktioner och om den passar dig är det definitivt ett bra köp! Resultaten verkar olika från person till person såvitt jag förstår och för mig personligen, som bara har använt det under en kort tid, har det inte haft mycket av en effekt ännu, men jag tycker fortfarande att det ser lovande ut. Definitivt värt ett försök!
Maskinöversatt från sinful.dk
Köp den inte
Anonymous - 3. sep. 2022
Den är praktiskt taget omöjlig att montera om man vill att den ska vara användbar. Antingen kan du göra förlängningen kort så att den är lätt att fästa, men då kan den inte skruvas tillräckligt långt för att ge ett drag utan att stängerna nästan skruvas loss. Alternativet där man förlänger den är lika värdelöst, när den är förlängd är den nästan omöjlig att sätta på, och när man måste stå och pilla så länge för att få den att passa ordentligt att man tappar tålamodet och kastar bort den i ilska, kommer den aldrig att fungera. Jag har bara behövt skruva på den för ett drag på den första stången, och med de förlängningar jag hade på mig var det nästan omöjligt att få på den alls, plus att stängerna var skruvade nästan hela vägen ut för att få det draget. Jag har ingen aning om hur jag ska kunna förlänga den mer och samtidigt få på den så att det är möjligt att uppnå större dragkraft.
Maskinöversatt från sinful.dk
Noll förlängning
Anonymous - 9. nov. 2022
Efter 4-6 timmars disciplinerad daglig användning under 9 månader har jag inte gått upp en enda millimeter.
Maskinöversatt från sinful.dk

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful