Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
MaleEdge Extra Penis Enlarger var 1

MaleEdge Extra Penis Enlarger

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr
Inkl. moms
1 799,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-5 vardagar

Fördelar

Översikt

Male Edge Extra ger dig möjlighet att förlänga din penis permanent på ett mycket enkelt sätt. Internationella test har visat att män som använder Male Edge kan förstora sin penis med upp till 60%.

Det har kliniskt bevisats att du, efter 3-6 månader, kan öka längden på din penis med 30%. Penisförstoringen uppnås med en systematisk metod som förstorar med hjälp av sträckning, där penisens vävnad uppmuntras att sträckas ut.

Det är väldigt enkelt och absolut smärtfritt. Resultaten beror på den tid du lägger ner på penisförlängaren. Vi rekommenderar att du använder produkten under 6-18 månader i 2-4 timmar per dag.

Om du vill är det möjligt att sova med Male Edge. Ringen som ska fästas vid roten av din penis har en diameter på 4,6 cm.

Obs! Skillnaden på Male Edge Basic, Male Edge Extra och Male Edge Pro definieras av mängden av tillbehör.

Ta det försiktigt och ha tålamod när du använder en penisförlängare i början då vävnaden behöver tid att vänja sig vid sträckningen. Se gärna instruktionsvideon innan du börjar med att använda Male Edge.

Penisförstorarna för de olika versionerna är exakt desamma.

VarumärkeMale Edge
IncludedLinjal, Förvaringspåse, Gummiremmar
Inre Diameter (cm)4.6
Elastisk inre diameterNej
Huvudsakliga materialPlast
FärgGrön
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU11753
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Funkar sådär, dåligt material
John - 3. jan. 2023
Det blir en förlängning/omkretsökning så det är ju bra. Men det går mycket långsamt, så det är ju inte så skoj. Det gör smärtar ordentligt att använda den under längre tid. Men den som vill vara fin.... osv etc. På mindre än 18 månader så har det gått åt fyra armar - materialkvaliteten i armarna är bedrövlig, och då försöker jag verkligen att lasta på gradvis, symmetriskt osv.
Ger ihållande resultat, men kvaliteten hade kunnat vara bättre
Mattias - 19. jan. 2021
Jag har nu utvärderat denna i lite drygt fyra månader, och då jag har fört logg noggrant kan jag bidra med min statistik. Jag har använt den i totalt 158 timmar, men idag sprack plasten i ena "armen" så nu är den tyvärr helt trasig. Hade hoppats på bättre hållbarhet, då det står att man kan se fortsatt resultat i upp till 1000 timmar. Jag såg en ganska drastisk ökning i både längd och omkrets redan efter de första 20 timmarna - 6% ökad längd och 5% ökad omkrets i erigerat tillstånd. Efter 50 timmar var samma siffror 11% plus på längden och 13% (!) i omkrets. Efter detta nådde jag någon sorts peak, och såg inga lika drastiska ökningar. Jag tog en månads uppehåll efter 100 timmar för att se ifall förändringarna var permanenta, och det verkar de absolut vara. Såg en minskning med någon enstaka procent i slutet av månaden, men det tog jag igen redan efter första gången jag började använda den igen. Efter totalt 158 timmar har jag behållit både längd och omkrets, och de stannade på 11,5% respektive 13%. Väldigt synd att den nu gått sönder, då jag gärna hade fortsatt och sett ytterligare resultat nu när jag vet hur effektiv den varit hittills. Det mest positiva med denna pryl är utan tvekan resultatet den ger. Både längd och omkrets har ökat betydligt, och det gäller både i erigerat och slakt tillstånd. Den rejäla ökningen i slakt tillstånd var väldigt välkommen, då jag är/var en "grower". Stor skillnad nu! Det absolut mest negativa utöver att den gick sönder är att den är väldigt svår att lära sig använda. Det tog mig väääldigt många försök innan jag hittade en teknik som verkligen funkade - självhäftande gasbinda på apoteket och vira den runt skaftet precis under ollonet. Den medföljande skumringen ställde bara till med mer problem, så gasbinda är mer eller mindre ett krav ifall man stöter på problemet att man "glider ur" den. Är den värd priset? Absolut, för den ger verkligen resultat. Men jag hade väldigt gärna sett lite bättre byggkvalitet, då den här plasten uppenbarligen kan spricka. Vet inte om det finns reservdelar att få tag i, men jag har tyvärr inte råd att beställa en ny, annars hade jag nog gjort det på en gång.
Fungerar inte
G - 19. nov. 2017
Har nu använt den i ett år mellan 2-6 timmar om dagen. Den var 14,3 cm när jag började och nu ett år senare är den fortfarande 14,3 cm så det säger allt. Det verkade dock som att jag håller lite längre när jag har sex med frun som har varit med hela tiden och det var hon som mätte så vi var båda inblandade i det. Måste dock säga att efter ett halvår och inga extra cm, Sinful gav mig pengarna tillbaka.
0
Omständlig och dålig manual
Anonymous - 11. may. 2021
Remmen var obekväm att bära och de medföljande instruktionerna var inte särskilt detaljerade. Sammantaget har jag ångrat att jag köpte den eftersom den är helt värdelös. Därför kan jag inte säga om den fungerar.
Maskinöversatt från sinful.dk
Värdelös. Slöseri med pengar
Anonymous - 13. mar. 2024
Kan inte få en ordentlig extraktion med systemet ... fungerar inte
Maskinöversatt från sinful.dk
Manlig kanttestning
Anonymous - 10. feb. 2022
Inget behov av min storlek, men jag tog detta för ett test bara av nyfikenhet och för priset. Jag blev förvånad över hur stretching påverkar tjocklek och bättre varaktighet under sex. Vilolängden ökade åtminstone något. Produktens kvalitet är dålig, plastarmarna håller inte. Lyckligtvis kan du hitta billiga reservdelar här. Inget bekvämt med dessa på, kräver riktigt lösa byxor och fortfarande även sittande är obekväma eller besvärliga. Ändå kommer jag att testa detta i minst ett par år, ett par extra tum skulle vara ok (över 21 cm). Så workout, workout....
Maskinöversatt från sinful.fi

Du kanske också gillar:

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful