Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Pump Worx Pro-Gauge Penispump var 1

Pump Worx Pro-Gauge Penispump

Relaterade produkter
Sinful Aqua Vattenbaserat Glidmedel 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Clean Sexleksaksrengöring 100 ml
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
Sinful Penisring Set 3-pack
99,00 kr74,25 kr
Inkl. moms
699,00 kr
Inkl. moms

I lager

Leverans: 1-4 vardagar

Fördelar

Översikt

Vill du få ett stånd som matchar din virilitet? Med Pump Worx Pro-Gauge Penispump får du den erektion du alltid drömt om.

Pumpen ger dig omedelbara och uppenbara resultat. Följ med i händelseförloppet genom den klara cylindern, där din penis lätt kan smyga sig på plats. Den mjuka sleeven i botten ser till att pumpen sluter helt tätt och skapar ett effektivt vakuum.

Lufttrycket är lätt att justera med hjälp av det smarta pistolgreppet och tryckmätaren. När du har uppnått önskad effekt, kan du snabbt och lätt komma loss med Quick Release-funktionen. Njut av den tillfälliga storleksökningen, oavsett om du leker ensam eller skämmer bort din partner med din potenta mandom.

Pump Worx Pro-Gauge är tillverkad i ABS-plast och silikon. Cylindern mäter 23 cm i längd och har en inre diameter på upp till 5,3 cm.

Det ingår en flexibel penisring.

VarumärkePump Worx
IncludedPenisring
Full Längd (cm)23
Inre Djup (cm)19
Diameter (cm)6
Inre Diameter (cm)5.3
Elastisk inre diameterJa
Huvudsakliga materialABS-plast
FärgKlar
Rekommenderat glidmedelVattenbaserat
StimuleringsområdePenis
MålgruppMän
SpråkEngelska
SKU21351
0.0
0 kunder
5
4
3
2
1
Kundrecensioner (0)
Ojojoj då
Easy L. - 17. sep. 2023
Pumpen förvånade oss båda efter första användning. Man blir ganska mycket grövre rätt omgående efter användning. I kombination med penisring så når njutningen nya nivåer.
Betyg 5
Kenneth Bengtsson - 23. sep. 2020
En helt underbar pump. Ger ett mycket distinkt och starkt tryck, vilket mitt stånd är ett klart bevis för. Jag har bra stånd i vanliga fall, men ville prova vad en pump kan göra mer för mig. Vid första användningen var jag helt såld. Blev överraskad över resultatet. En mycket positiv sak var tätningen mot huden. Höll helt tätt under hela min övning, som varade i ca 15 minuter. En varning är befogad. Pumpen ger ett start undertryck, så ta det lugnt och använd den tillhörande manometern för kontrollera att din penis mår toppen och det kommer den att göra. Ett mycket bra val..
Mycket nöjd kund
Kenneth i Lund - 23. sep. 2020
En helt fantastisk produkt. Mycket nöjd med resultatet. Fick ett underbart stånd. En stor fördel är tätningen som ger bra undertryck. Tänka bara på är att den ger ett kraftigt undertryck. Rekommenderar den till alla som vill prova på en pump. Jag har ett kraftigt stånd i vanliga fall, men ville prova på att se hur min penis kunde bli. Imponerad hur stor den kan bli.
Utvärdering
Gunnar Sääf - 27. jun. 2019
Fantastisk pump. Ger mig ett praktfullt stånd och gör min kvinna så nöjd. Har rekommenderat Sinful till både manliga och kvinnliga kompisar. Verkligen nöjd!
receptbelagd pump
Bjarne - 9. sep. 2020
Gummimanschetten är för smal - skär på mitten så fungerar det. Tryckutjämningsknappen är mycket instabil. Fint med manometer.
0
OK pump
The autodidact - 15. may. 2021
Tätningen vid pumpens bas är lite för långt in i cylindern, så penisroten får inte undertryck och förstoras inte. Ringen tätar bra, förutsatt att penisskaftet har rakats är penisen lätt att passa in i pumpen och lätt att ta bort. Manometern är dålig, fungerar inte - fungerar inte... Själva pumpen är lätt att använda och håller undertrycket bra. Fördel att cylindern är uppdelad i cm.
0
Det är inte bra
Anonymous - 3. feb. 2022
Pumpen är obekväm att använda och trycker förhuden alldeles för långt bakåt. Pengarna är bortkastade
Maskinöversatt från sinful.dk
Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful