Så här använder ni en analrengörare

Bra hygien är ett måste när ni experimenterar med anal stimulering och det är därför en fördel att mottagaren rengör sig själv innan ni börjar. Allt efter hur övade ni är och vad ni föredrar finns det olika produkter för analrengöring, till exempel en Douche Analrengörare, och ett duschhuvud för badet, som monteras på vattenslangen istället för ditt vanliga duschhuvud.

Om det är första gången nu ska börja med analrengöring rekommenderar vi till exempel Douche Analrengörare. Douche rengöraren är bland annat vår minsta analsköljare och den är därför speciellt bra för både nybörjare och lätt erfarna. Proceduren är den samma oavsett vilken möjlighet ni väljer och den minskar risken för både infektion och obehagliga överraskningar i samband med den anala stimuleringen.

Så här gör ni:

Häll ljummet vatten i analrengöraren eller tills duschen har rätt temperatur. Sedan för ni upp analrengöraren eller duschhuvudet och sprutar ut vattnet väldigt försiktigt och går därefter på toaletten för att få ut vattnet igen. Detta repeteras tills vattnet som kommer ut är genomskinligt. 

TIPS: Smörja alltid glidmedel på duschhuvudet eller analrengöraren före användning så att den känns lättare och mer behaglig att föra upp. Efter bruk bör ni rengöra analrengöraren grundligt, till exempel genom att skålla den kortvarigt. 

(OBS: Analrengöraren får inte lämnas i kokande vatten under längre tid då den kan göra produkten deformerad).

Behöver ni mer hjälp?

Vår kundtjänst finns alltid redo med råd och vägledning så att ni kan hitta de sexleksakerna som passar er bäst. Kontakta kundtjänst på tel: 0774-218 822 eller på service@sinful.se. 

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
baseks (1)
Bathmate (1)
CalExotics (1)
Clean Stream (3)
Dansex (1)
Sinful (3)
Visa alla 12 produkter
Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se