Pasante King Size Kondomer 144 st.

Klicka på en bild för att förstora den

 • Pasante King Size Kondomer 144 st. 1
 • Pasante King Size Kondomer 144 st. 2

Pasante King Size Kondomer 144 st.

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Pasante King Size kondomer är speciellt utvecklade till män som tycker att kondomer i storleken Large antingen är för strama eller för korta. Pasante King Size har en mild doft av appelsin och vanilj.

  Det är glidmedel op alla Pasante King Size kondomer , men du kan med fördel använda lite extra. Kom ihåg att alltid använda ett kondom-vänligt glidmedel.

  Det är 144 st. Pasante King Size kondomer i paketet.

  Detaljer

  MATERIAL: Latex kondomer.
  ANTAL: 144 st Pasante King Size kondomer.
  DOFT: Neutral, mild appelsin/vanilje.
  STRUKTUR: Slät.
  LÄNGD: 200mm.
  BREDD: 60 mm.
  TJOCKLEK: 0,065mm.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  kondom Grymt bra kondom, lite för tajta dock!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  Mycket bra för den som inte kan ha ”normal” storlek Dessa kondomer är prisvärda för det antal man får. Om du har problem att få på de ”normalstora” kondomerna är dessa perfekt! Allt beror dock på hur tjock du/din kille är. Dessa kondomer är vad jag vet 12 cm i omkrets så är du inte så tjock skulle jag rekommendera att välja smalare kondomer men längre, om det är längd du/din kille har ;) För mig funkar de jättebra och var lätta och sätta på. Var ibland något stor för dem så kunde någon gång ibland vara svårt å få på den på toppen men inget som skapade problem! Så detta är kondomer som är lätta och sätta på, långa och breda för den som fick de generna ;) Kan starkt rekommendera dessa! Nackdelen är dock för de som inte är 20cm långa eller där i närheten, att den kan bli något lång, kondomen alltså. Men veckla inte ut den helt eller pressa ner den så är det inte ett problem! Har funkat så mycket bättre och funkar mycket bättre! Dessutom vill jag hjälpa de som kanske har problem å få upp den med den kondom du/din kille använde/använder. Jag hade samma problem. Troligtvis fick jag för lite blod till kanelstången då den satt alldeles för tight (normalstora kondomen) och hav mig blåa märken. Då är denna kondomen perfekt. Lätt å sätta på, ”den” står upp utan problem å de e bara å köra! Tålig är den också! Dessa rekommenderas starkt för dig som är lite tjockare än vad de normalstora är gjorda för :) Köp köp köp, testa testa testa. Skulle de inte vara bra för dig/din kille kan ni ju alltid köra vattenkrig ;) Lycka till med allt vad ni gör!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  En av de bästa större Har provat många större kondomer och måste säga att denna hör till toppskiktet. En förpackning som öppnas snabbt, bra doft, enkel att trä på och sitter bra. Något tjock, men det är ofta många av de större kondomerna.
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  Bra! Kondomerna är mycket bra!
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Enkel att sätta på
  Komfort och passform
  Väldigt bra men lite för tjock. Är du välhängd så är detta produkten för dig. Efter att ha testat både "Billyboy XXL" & "RFSU Grande" där dem båda suttit lite för tajt för att kunna bibehålla ett bra stånd så provade jag denna, och den var väldigt enkel att ta på och satt inte alls lika tajt som dem andra. Det enda som var lite minus var att den är rätt tjock så känslan försvann en del, men det är ju en kondom och det är ju aldrig lika bra med som utan!

  Överlag så rekommenderas denna starkt för dem med lite större pjäs!
  5 5 1

  Du recenserar: Pasante King Size Kondomer 144 st.

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: