Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penissleeve

Klicka på en bild för att förstora den

 • Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penissleeve
 • Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penissleeve

Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penissleeve

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

399,00 kr

  Produktbeskrivning

  Med Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penissleeve kan du tillfälligt öka storleken på din penis på ett sätt som känns realistiskt för både dig och din partner. Penissleevens insida är täckt av mjuka knottror som ser till att stimulera penisen extra mycket. Tack vare dess stimulerande textur på insidan kan sleeven också användas under onani.

  I botten på sleeven finns det ett hål som du för in dina kulor i, på så sätt hålls sleeven säkert på plats under användning. Hålet ger också en åtsittande känsla och fungerar på så sätt även som en penisring.

  Vi rekommenderar att du använder ett vattenbaserat glidmedel på både sleevens insida och utsida för bästa möjliga upplevelse. Sleeven kan användas för både anal och vaginal stimulering.

  Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penis Sleeve är gjord av mjukt och flexibelt silikon som känns oerhört verklighetstroget. Den är enkel att rengöra med hjälp av varmt vatten, mild tvål och eventuellt lite sexleksaksrengöring.

  Notera att sleeven inte får användas som ett alternativ till kondom.

  Detaljer

  MATERIAL: Silikon och TPR:
  LÄNGD: 17,8 cm.
  DIAMETER, INVÄNDIG: 2,5 cm (kan sträckas till ca 7 cm).
  OMKRETS: Ger ca 1,3 cm extra i omkrets.
  NOTERING: Får inte användas som ett alternativ till kondom.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Komfort och passform
  Orgasmgaranti
  Omgång med extra omfång Det är nog den bästa sleeven jag har köpt hittills, de flesta andra har någon slags förlängning men med 20cm kuk klarar jag mig utan det. Den sitter mycket bra tack vare den mjuka ringen runt pungen och jag har inga problem att komma när den sitter på. Kvinnan tycker också att det är kul med en lite grövre upplevelse mellan varven, framförallt att kombinera mina excellenta rörelser med en lite grövre apparat (något en dildo har svårt att göra). Det negativa är att den tyvärr är lite ojämnt ”gjuten” så det finns någon luftbubbla i materialet runt ollonet som gör den väldigt tunn och den kommer nog att få hål där ganska snart känns det som.
  5 4 1

  Du recenserar: Perfect Fit Fat Boy Thin Large Penissleeve

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av: