Sexbutik

Sinful är Nordens största sexbutik på nätet. Hos oss hittar du alltid ett stort utbud av högkvalitativa sexleksaker från världens ledande sexleksaksmärken. Vår sexbutik uppdateras löpande med de fräckaste nyheterna när det kommer till erotiska produkter åt både honom, henne och par. Du kan även hitta allt från guider till recensioner av produkter inne på vår hemsida, samt i den tillhörande bloggen.

Mest populära
0
Filter
Kapacitet
Laddningstid
Omkrets
kondomlängd
Kondomtjocklek
Komdombredd
Inre djup
Inre diameter
Längd att föra in
Glidmedelsbas
Water based (5)
Glidmedlets funktion
Masturbation (5)
Strömkälla
1 x AA (Not included) (7)
1 x AAA (Not included) (3)
1 x CR2032 (Included) (7)
1 x LR754 (Included) (1)
1 x MN21/A23 (Included) (1)
1 x N/LR1/SUM5 (Included) (2)
2 x AA (Not included) (3)
2 x AAA (Included) (3)
2 x AAA (Not included) (3)
3 x AA (Not included) (1)
3 x AAA (Not included) (1)
3 x LR44/AG13 (Included) (4)
4 x AA (Not included) (2)
6 x LR44/AG13 (Included) (1)
EU-plug (4)
Magnetic USB-charger (19)
Non-replaceable battery (1)
USB-charger (33)
Pris
Erbjudande
Material
ABS-plast (19)
Aluminium (1)
Borosilicate glass (1)
Glass (1)
PVC (4)
Silikon (75)
Stål (1)
TPE (18)
TPR (6)
Vinyl (1)
Egenskaper
Appstyrd (3)
Batteridriven (28)
Fjärrstyrd (17)
Harnesskompatibel (11)
Reselås (9)
Uppladdningsbar (57)
Värmefunktion (1)
Vattentät (62)
Storlek
L (1)
M (1)
S (1)
Stimuleringsområde
Vagina (44)
Klitoris (52)
G-punkt (16)
Anus (25)
Bröst (1)
Kropp (8)
Prostata (5)
Penis (28)
Användningstid
Volym
Bredd
Märke
Amaysin (2)
Aneros (1)
Autoblow (1)
B Swish (3)
Baseks (18)
Bathmate (1)
CalExotics (2)
Clone-A-Willy (1)
Doc Johnson (1)
Doxy (1)
Fifty Shades of Grey (4)
Fleshlight (5)
Fun Factory (5)
GoGasm (2)
Hot Octopuss (2)
Je Joue (3)
Jopen (1)
Lelo (10)
Lelo (2)
LovingJoy (1)
Marc Dorcel (3)
Master Series (1)
Monogamy (1)
Mr. Membr (2)
Nexus (1)
NMC (1)
Nu Sensuelle (1)
ohhcean (3)
Ohmibod (1)
PalmPower (1)
Private Tube (3)
Rimba (1)
Rocks Off (3)
Satisfyer (11)
Sinful (14)
Sinful Æsker (2)
Tailz (1)
Tenga (3)
ToyJoy (2)
Velve (1)
Vulcan (1)
We-Vibe (2)
Willie City (6)
Xl Sucker (1)
You2Toys (1)
Längd
Diameter
Visa alla 135 produkter
Du har sett 48 av 135 produkter
Ladda fler

Sexbutik - Sinful är störst i Norden

Sexbutik online - en säker affär

En sexbutik är lite som en godisaffär för vuxna - det finns massor av valmöjligheter, så ibland kan det faktiskt vara svårt att välja vad man ska ha. För att råda bot på detta rekommenderar vi att du tar dig tid att utforska de olika kategorierna i vår sexbutik. Det gör det lättare att navigera på sidan och hitta det du letar efter. Hos Sinful.se hittar du sexleksaker till alla, både kvinnor, män och par, och en hel avdelning för dem som älskar fetisch. Dessutom finns här ett smörgåsbord av sexrelaterade ting som glidmedel, massageoljor, orgasmgeler till kvinnor och erektionssprayer till män. Och du hittar naturligtvis även förförande sexiga underkläder, samt fräcka kostymer i shoppen.

Att handla online är både lätt och fullkomligt säkert. Alla transaktioner på Sinful.se är krypterade, så att din kortinformation och andra personliga upplysningar förblir skyddade. Onlineshopping har också den fördelen att andra inte kan se vad du har beställt, för vi sänder alla dina fräcka inköp i diskreta paket. På såväl paketet som ditt kontoutdrag står det Mcompany, för att ingen ska kunna gissa att du beställt från en sexbutik. Ditt privatliv är en hjärtefråga för oss.

Ni kan få mer och bättre sex

Sexualitet är en enorm resurs, men vilken roll och vilket inflytande den har varierar stort från person till person, och beroende på var i livet man befinner sig. I början av ett förhållande upplever många t.ex. att sex är extremt lätt och problemfritt, men när relationen börjar gå på rutin, händer det ofta att begäret bryts ner allt eftersom. Kanske får ni barn som tar plats, eller så prioriterar ni bort sexlivet av andra orsaker. Ibland kan en eller båda parter i ett förhållande drabbas av stress och små vardagsbekymmer som leder till minskad sexlust, vilket kan sätta stopp för samlivet. Oavsett vad det beror på, så kan sexleksaker göra en enorm skillnad i er vardag.

Med hjälp av erotiska varor från vår sexshop kan du skapa överraskningar i ditt eget förhållande. Erotiska produkter kan bidra till att öppna upp för dialog och samtal om vad ni vill ha ut av samlivet, samt vilka lustar och fantasier ni har. Upplever ni problem i ert sexliv, kan de också hjälpa till med att t.ex. upprätthålla erektion, eller ge kvinnan de orgasmer hon inte kan uppnå genom enbart penetrering. Det enda som krävs för att ni ska kunna använda sexleksaker, är öppenhet och lite nyfikenhet - och det kan vi alla göra plats för i våra liv, inte sant?

Varför ska ni välja Sinful?

Sinful är den största av alla sexbutikerna på nätet i Norden, vilket innebär att vi har det mest omfattande utbudet i alla de nordiska länderna. Vi strävar efter att upprätthålla konkurrenskraftiga priser, och väljer ut våra produkter med största omsorg. När du handlar hos oss, ska du kunna lita på att dina produkter är säkra att använda för dig och din kropp. Ingen butik kan dock helt undgå att få in en defekt produkt eller två på sitt lager, och därför har vi stort fokus på att ha en både väloljad och välutbildad kundservice. Därmed kan du snabbt, lätt och smärtfritt få hjälp, om det skulle uppstå problem. De hjälper dig naturligtvis gärna redan före ditt köp, om du är osäker på något eller behöver hjälp att välja rätt produkt. Om du ringer eller skriver till oss, kan du vara säker på att alltid få en hjälpande hand.

Vårt motto är “bättre sex med sexleksaker”, eftersom vi är övertygade om att ett välfungerande sexliv (både som singel och i ett parförhållande) är en grundläggande rättighet för alla vuxna människor. Vi anser också att med erotiska leksaker får alla ut mer av sitt sexliv, och att alla ska ha möjlighet att köpa intimprodukter från en sexbutik som är trygg och behaglig att handla hos. Därför är alla välkomna i Sinfuls sexbutik.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se