Sexshop

Sinful är Norden största erotiska webbutik, eller sexshop om du föredrar det uttrycket. Här hittar du ett brett utbud av sexleksaker, tillbehör och heta klädesplagg för både män och kvinnor. Alla varor håller högsta kvalitet och är noggrant kontrollerade, för att du ska kunna känna dig trygg när du handlar intimprodukter. Om du letar efter de senaste produkterna och trenderna, då har du kommit till helt rätt ställe. Skulle vi inte ha det du söker, är du alltid välkommen att kontakta för kundtjänst för att fråga efter en specifik vara.

Du har sett 48 av 294 produkter
Ladda fler

Sinful är Nordens största sexshop

En sexshop blir till

Sinful grundades i Danmark år 2008 av det dåvarande kärleksparet Tonny Andersen och Mathilde Mackowski. De hade under en period försökt hitta en sexshop, men kunde inte hitta en de tyckte om. Vad de letade efter, var en butik som sålde kvalitetsprodukter på ett smakfullt sätt, inte någon sunkig källare eller porrfylld butik. Dessutom ville de få bra, sakkunnig kundservice, samt ha möjlighet att få hjälp med eventuella defekta produkter. När de inte kunde hitta en sådan sexshop, bestämde de sig för att öppna den själva. Drömmen om en smakfull butik med erotiska produkter föll dock platt, för ingen ville hyra ut en lokal där paret kunde sälja sina varor. Men de unga entreprenörerna lät sig inte stoppas, de skapade en webbutik istället. Så föddes Sinful.

Tio år senare har kärleksrelationen övergått i en stark vänskap, och Sinful finns nu även i Sverige. Drömmen är fortfarande densamma: att inspirera människor till att ha bättre sex med sexleksaker. Sinful är idag Nordens största sexshop på nätet, och välkomnar alla som drömmer om ett ännu skönare sexliv. Med högkvalitativa produkter, fantastisk kundservice och bra handelsvillkor, har Tonny och Mathilde skapat precis den butik de själva sökte efter.

Sverige har alltid varit vågat

Sexuell njutning är varierat och personligt, så det som funkar för en, fungerar inte nödvändigtvis för en annan. Att känna sin egen kropp och hur dess njutning fungerar, gör det lättare att kommunicera vad man vill ha och behöver från en partner, vilket leder till ett mer ömsesidigt och ännu mer tillfredsställande samliv. Sverige låg i framkant för den sexuella revolutionen redan från 50-talet och framåt, så det är inte så konstigt att det går bra för en nydanande sexshop i Sverige.

Ett fungerande sexliv kan nämligen göra stor skillnad i din vardag, och ge både glädje och energi. Många tror att det bara är par som har ett sexliv, men det är långt ifrån sant. Visst är det trevligt att ha sex med en partner, men du kan också ha sex med dig själv. Idag finns det sexleksaker och erotiska tillbehör för både män, kvinnor och par, samt massor för dem som gillar kinky lekar. Ta en titt bland högkvalitativa vibratorer, magic wands, dildos, geishakulor, sexiga underkläder, glidmedel, onaniprodukter till män, penisringar, kondomer, parleksaker, sexleksaksset, strap-on produkter, sexgungor, sexspel, piskor, sexmaskiner, och allt annat som säljs i vår sexshop - du kommer inte ångra dig!

Vågar man handla från en sexshop online?

En sexshop online är för många det lättaste sättet att hitta erotiska produkter. Det kan vara svårt att hitta fysiska butiker utanför storstäderna, speciellt om man vill ha ett lite mer varierat utbud. De som finns kan dessutom vara obekväma att besöka. En del tycker att den sexuella dekoren är obehagligt, medan andra helt enkelt tycker det är pinsamt att köpa intimprodukter över disk. Då kan det kännas skönt att bara klicka hem de varor man vill ha, utan att behöva se någon i ögonen, och få dem levererade i diskreta paket som inte avslöjar vad man köpt.

Men du bör tänka över ditt val av sexshop online noggrant. Webbutiken måste naturligtvis erbjuda de varor du är på jakt efter, men det är också skönt att veta att de tjänster som tillhandahålls lever upp till din standard. Hos Sinful får du alltid 3 års reklamationsrätt, du kan returnera oanvända varor, och vi har Sveriges kanske bästa kundtjänst. De kan ge dig expertråd och finurliga tips, svara på frågor om produkterna och vägleda dig till rätt vara. De är en viktig byggsten i vad som gör Sinful till den raffinerade sexshop det är.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se