Sexiga Kostymer

Drömmer du om att förvandla dina sexiga underkläder till helt nya fantasier? Se vårt stora utbud av högkvalitativa sexiga kostymer, eller gör en specificerad djupdykning och hitta en sexig utklädnad som polis, skolflicka, hushållerska eller sjuksköterska. Vi har fräcka kostymer från olika märken, samt i massor av olika storlekar, för att alla ska kunna hitta en de gillar. Fullända din heta look med ett par höga klackar och strumpbyxor med öppen gren.

Mest sålda produkter

Alla produkter

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Märke
Baci (12)
Black Level (2)
Bye Bra (1)
Coquette (1)
Cottelli Collection (10)
Dreamgirl (8)
Forplay (1)
Le Désir (2)
Leg Avenue (3)
Nortie (5)
Obsessive (25)
Passion (1)
Penthouse (1)
Rimba (2)
Material
Cotton (2)
Nylon (3)
Polyamid (29)
Polyester (39)
PU leather (1)
Turkey Feather (1)
Storlek
2XL (2)
3XL (1)
L (20)
L/XL (14)
M (13)
M/L (4)
One Size (21)
Queen Size (11)
S (22)
S/M (15)
XL (8)
XL/2XL (2)
XS/S (2)
Visa alla 74 produkter
Du har sett 48 av 74 produkter
Ladda fler

Sexiga kostymer är både fräckt och upphetsande

Sexig utklädnad, varför då?

Det finns många anledningar att ta på sig sexiga kostymer. Idéen uppstod långt tillbaka i tiden, i samband med sydeuropeiska maskeradbaler. Här iklädde sig vuxna människor masker, för att på så vis anta en ny identitet. Dold bakom sin maskerade identitet, avtalade de sedan möten och affärer med varandra, och därmed uppstod hemliga flirter kors och tvärs genom samhället.

Genom årens lopp har maskerna kommit att spela en allt mindre roll, medan kostymer och sexig utklädnad har blivit mer dominerande. Utvecklingen kan vara svår att förklara, men den sexuella frigörelsen kan helt klart ha spelat in. Förr i tiden skulle kvinnorna täcka sig, men under 70- och 80-talet hände något, då kvinnor som bl.a. Marilyn Monroe blev en symbol för den kvinnliga sexuella frigörelsen.

Sedan millenieskiftet har sexiga kostymer till vuxna slagit igenom på allvar. Numera tittar man inte snett på människor som klär sig utmanande, och framför allt sexiga kostymer till kvinnor har blivit en enorm hit. Marknaden har fullkomligt exploderat och nu kan man få alla former av sexig utklädnad från film, tv och serier. Och det är inte svårt att förstå varför, eftersom de bidrar med ett både fräckt och upphetsande element. Sexiga kostymer har kommit för att stanna!

Sexiga uniformer för heta kvällar

Prova själv! Ta på dig en sexig kostym och stjäl all uppmärksamhet på nästa maskeradfest, eller välj en av våra sexiga uniformer när du vill förföra din partner. Om du gillar förkläden, fjädervippor och rollspel, eller bara vill gå all in till nästa temafest, då har vi allt du behöver. Människor har naturligtvis olika smak även när det kommer till sexiga kostymer, men en sak de ofta har gemensamt, är att de sällan täcker hela kroppen.

Halva poängen med en sexig kostym är ju faktiskt att de ska vara en smula avslöjande! Den ska dra blickarna till sig och tilltala din partners fantasi. Om ni gillar rollspel, är de även det perfekta verktyget att ta till för detta. Det finns sexiga uniformer som föreställer allt från poliser och sjuksköterskor, till klassiska french maids, så det är bara er fantasi som begränsar leken. För jo, vuxna får lov att klä ut sig.

Alla vuxna faktiskt. Vi arbetar hårt för att du ska kunna hitta en sexig kostym som tilltalar just dig och dina behov, oavsett vilka fantasier du och din partner delar. Men också oavsett hur du ser ut. Det är viktigt för oss att du känner dig bekväm i det du köper, varför vi har sett till att både ha många olika modeller, och många olika storlekar tillgängliga i vårt sortiment. Alla människor är vackra, och alla ska få lov att känna sig attraktiva, oavsett hur och när de vill.

Sexiga outfits i alla former

Det är därför du hos Sinful.se kan hitta sexiga outfits med pikanta detaljer till alla former och figurer, och naturligtvis alltid i högsta kvalitet. Vi kan hjälpa dig förvandlas till en storbarmad sjuksköterska, vars fantastiska kvinnliga kurvor blir en del av vården. Eller drömmer din partner om att arresteras av en dominant poliskvinna, med handklovarna i högsta hugg? Det kan också låta sig göras.

Det kan rentav bli svårt att välja mellan alla de olika modellerna, för när du väl börjat klä ut sig så inser du snart alla möjligheter som ligger däri. Lyckligtvis behöver du ju inte nöja dig med en sexig kostym, utan du kan med fördel köpa flera stycken. Man kan ju faktiskt ha mer än en fantasi, som man gärna vill leva ut. Och om det här med utklädnad faller er i smaken, då har vi även en kategori med underkläder och kostymer till män.

Så vad ska du vara idag, en fräck skolflicka eller en kärlekstörstande hushållerska? Kanske du rent av ska ta kommandot i militäruniform? Sätt dig ner tillsammans med din partner och hitta er fantasi, eller köp något du vet kommer tända glöden i sovrummet, som en extra het överraskning. Känner du dig osäker på storlekar eller liknande, då är du alltid välkommen att kontakta vår duktiga kundservice, innan du köper din sexiga outfit.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se