Sinful Anal Relax Gel 50 ml

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml produktbild 1
  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml produkt i hand 50
  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml produkt i hand 51

Sinful Anal Relax Gel 50 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

Produktbeskrivning

Skapa de bästa förutsättningarna för njutbar analstimulering och analsex med denna Anal Relax Gel från Sinful. Leken kommer bli otroligt mycket skönare när du är ordentligt avslappnad och känner dig helt bekväm med det som komma skall.

Den avslappnande gelen är vattenbaserad och innehåller mentol, vilket ger en härligt kylande känsla på din hud, utan att påverka känsligheten i området. De aktiva ingredienserna i gelen hjälper dina muskler att slappna av, så att du får en skön anallek fri från stress och oro.

Smörj in en lagom mängd på din anusöppning innan du börjar leka, och var inte rädd för att ta mer om det behövs. Låt gelen verka ett par minuter för att uppnå full effekt.

Vi rekommenderar att du alltid använder ett analglidmedel till alla former av analsex och analstimulering.

Detaljer

INGREDIENSER: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Acrylates/C10-3030 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate, Aminomethyl Propanol, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
ALLERGENER: Parfymfri.
VOLYM: 50 ml.
KONDOMSÄKER: Ja.
BRUKSANVISNING: Engelska.

Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Resultat
Efterlängtad produkt Testat massa liknande produkter utan framgång, men med denna blev de jackpot: äntligen lyckades sambon koppla av och klarade av att ta emot hela mig under en hyfsat lång session. Enda nackdel: vi har mer analsex än vaginal
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Fantastisk produkt En fantastisk produkt som gör sitt jobb utan att känslan försvinner. Skönt att använda före analsex eller andra lekar
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Rekommendera Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad som det var när man använde gelen. Kunde ibland uppleva att det strama och gjorde lite ont med vissa leksaker när man närmade sig orgasm. Jag slappnar av och njuter mer. Även lättare att föra in vissa leksaker.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Wow!! Aldrig varit ett fan av analsex. Det har gjort ont och jag har spruckit vilket inte alls varit kul. Men efter denna gel så älskar jag analt! Otroligt härlig känsla när man inte spänner ringmuskeln som det vanligtvis gör.
Topp betyg
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
bra Vi ville testa analt med frun, den gav en avslappnad känsla men det blev inte helt relax som namnet antyder. Presic lagom och ett stort pluss, råkade få lite på min... utan att det varken sved eller gav utslag vilket va väldigt positivt.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Förvånansvärt! Man märker skillnad! Inte så som jag trodde men fortfarande så pass stor skillnad att den är värd att köpa!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Prisvärd Denna i kombination med sinful’s glidmedel för ändamålet gjorde att fru nu vill ha nått där bak nästan varje gång
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Sinful Anal Relax Spray 50 ml Gör verkligen sitt jobb, mar blir avslappnad (och lite avdomnad) där bak, men det tar inte bort känslan. Rätt skönt att använda för att bli lite mer avslappnad före analsex eller anala sexlekar.
5 5 1

Du recenserar: Sinful Anal Relax Gel 50 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *


Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.