Sinful Anal Relax Gel 50 ml

Klicka på en bild för att förstora den

  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml produktbild 1
  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml produkt i hand 50
  • Sinful Anal Relax Gel 50 ml produkt i hand 50

Sinful Anal Relax Gel 50 ml

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

129,00 kr

Produktbeskrivning

Skapa de bästa förutsättningarna för härligt analsex och anal stimulering med Sinful Anal Relax Gel. Den gör leken ännu mer avslappnad och behaglig.

Smörj in önskad mängd gel runt anus, och upprepa eventuellt tills du uppnår den effekt som du vill ha. Låt avslappningsgelen verka i ett par minuter innan sex eller lek med sexleksaker påbörjas.

Sinful Anal Relax Gel är vattenbaserad och rik på mentol. De aktiva ingredienserna ger en härligt kylande känsla på huden utan att minska känseln i området.

Vi rekommenderar också att du även använder ett bra analt glidmedel.

Detaljer

VOLYM: 50 ml.
VATTENBASERAT: Ja.
INGREDIENSER: Aqua, Glycerin, Laureth-9, Acrylates/C10-3030 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polysorbate 20, Hypericum Perforatum Flower Extract, Avena Sativa Kernel Extract, Menthyl Lactate, Aminomethyl Propanol, Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.
KONDOMVÄNLIG: Ja.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Resultat
Efterlängtad produkt Testat massa liknande produkter utan framgång, men med denna blev de jackpot: äntligen lyckades sambon koppla av och klarade av att ta emot hela mig under en hyfsat lång session. Enda nackdel: vi har mer analsex än vaginal
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Fantastisk produkt En fantastisk produkt som gör sitt jobb utan att känslan försvinner. Skönt att använda före analsex eller andra lekar
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Rekommendera Trodde inte att det skulle vara så stor skillnad som det var när man använde gelen. Kunde ibland uppleva att det strama och gjorde lite ont med vissa leksaker när man närmade sig orgasm. Jag slappnar av och njuter mer. Även lättare att föra in vissa leksaker.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Wow!! Aldrig varit ett fan av analsex. Det har gjort ont och jag har spruckit vilket inte alls varit kul. Men efter denna gel så älskar jag analt! Otroligt härlig känsla när man inte spänner ringmuskeln som det vanligtvis gör.
Topp betyg
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
bra Vi ville testa analt med frun, den gav en avslappnad känsla men det blev inte helt relax som namnet antyder. Presic lagom och ett stort pluss, råkade få lite på min... utan att det varken sved eller gav utslag vilket va väldigt positivt.
5 5 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Förvånansvärt! Man märker skillnad! Inte så som jag trodde men fortfarande så pass stor skillnad att den är värd att köpa!
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Prisvärd Denna i kombination med sinful’s glidmedel för ändamålet gjorde att fru nu vill ha nått där bak nästan varje gång
5 4 1
Genomsnittligt betyg
Resultat
Sinful Anal Relax Spray 50 ml Gör verkligen sitt jobb, mar blir avslappnad (och lite avdomnad) där bak, men det tar inte bort känslan. Rätt skönt att använda för att bli lite mer avslappnad före analsex eller anala sexlekar.
5 5 1

Du recenserar: Sinful Anal Relax Gel 50 ml

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *