Svart Läder Piska 47 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Svart Läder Piska 47 cm 1
 • Svart Läder Piska 47 cm 2
 • Svart Läder Piska 47 cm 3
 • Svart Läder Piska 47 cm 5

Svart Läder Piska 47 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

329,00 kr

  Produktbeskrivning

  Läcker svart piska med ca. 48 snärtor för dig som både önskar blida beröringar och hårdare slag. Den 47 cm långa piskan har ett stadigt handtag som ger piskan ett bra grepp. Handtaget är 14 cm långt och 2,7 cm bred och från dess ände hänger en rem som man kan ha kring handleden. Denna svarta läderpiska är idealisk för både dominanslekar och straff och den kan användas oavsett om du är ny eller erfaren inom spanking.

  Vi rekommenderar att du övar dig i att använda läderpiskan så att du är säker på att du träffar rätt innan du använder den tillsammans med en partner. Prova evt piskan på dig själv så att du vet hur hårt den slår, innan du använder den på någon annan.

  Detaljer

  MATERIAL: Läder.
  LÄNGD: Snärtorna är 47 cm långa, handtagen är 14 cm långa. 
  ANTAL SNÄRTOR: Ca. 48.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  Ligger skönt i handen Fick hem den på posten idag och gissa om vi var sugna på att prova den ;). Vi bytte upp oss från en billigare modell och det är som natt och dag!
  Ligger bra i handen, jag har rätt stora nävar och får ett bra tag kring skaftet. Ger ifrån sig ett härligt snärtljud när den träffar naken hud. Frugan skakade av välbehag när vi använde den.
  Tyngden i den, som kommer av att den är gjord helt i läder förutom metallöglan längst upp på skaftet, gör att man inte behöver slå särskilt hårt för att få bra träff . Passar nybörjare och de som hållit på ett tag. Vi har inte provat att slå riktigt hårt än men första intrycket är att den håller även för hårdare tag. Rekommenderar denna produkt varmt! 5 av 5 stjärnor!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  mer än nöjd kan varmt rekommendera denna!
  5 5 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Kinky
  5 av 5 pisksnärtor Riktigt bra j*vla flogger detta! Passar utmärkt till nybörjare såväl som erfarna - beroende på kraften i snärten vilken är enkelt att reglera då den är lätt att hålla i och man får snabbt in feelingen av den. Mitt problem med tidigare floggers har varit att de gått sönder snabbt, då jag gillar att bli piskad hårt. Riktigt bra pris med tanke på att man får en rejäl produkt. Jag är supernöjd, men min rumpa är väldigt missnöjd...precis som det ska vara ;)
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Riktigt härlig! Väldigt bra för både nya och erfarna. Går att variera hårdhet och kraften i slagen väldigt bra. Den låter även en hel del vilket för min del är ett stort plus. Det gäller dock att vara lyhörd när man använder denna piska om man inte har tidigare erfarenhet. Jag gillar verkligen variationen man kan få av denna piska!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Underbar! Hur nöjd som helst! Kan användas både som kittlande retsamhet till riktigt smärtsamt helt beroende på vad man är ute efter. En bra piska för nybörjare men också för den erfarna! Handtaget är tyvärr lite för stort för mina händer men passar perfekt i min karls (och det är väl där den hör hemma).
  Bästa köpet på länge!!!!! Rekommenderar starkt!!
  5 5 1
  Material och kvalitet
  Genomsnittligt betyg
  Kinky
  Flogger Mycket bra produkt!
  Som beskrivningen låter är denna piska/flogger väldigt robust med rejält handtag.
  Kan användas av både erfarna och mindre erfarna det viktiga är att man övar så inget allvarligt skulle inträffa.
  Precis som med alla piskor ju mer du tar i ju ondare gör det!
  Bra kvalitet på lädret
  PS den lila "läderöglan" på handtaget fungerar ytters bra att piska med också öva lite innan! den svider lite extra!
  5 5 1

  Du recenserar: Svart Läder Piska 47 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *