Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm 1
 • Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm 2

Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du älskar känslan av en riktigt mjuk och realistisk dildo, då är Vamp från det populära märket Tantus som gjord för dig.

  Vamp dildon har en metallisk look och passar perfekt om du är nybörjare när det kommer till harnesslekar. Det böjliga skaftet gör det lätt att experimentera sig fram till det som känns helt rätt, utan att behöva oroa sig för felträffar, hårda stötar och felträffar. 

  Med en längd på 18 cm och diameter på 4,3 cm dukas det upp för intensiv stimulans, där det semi-realistiska ollonet och ådrorna ser till att du får en extra njutbar upplevelse. Fäst sugproppen på en lämplig yta och njut av en fräck solostund, eller bjud in din partner att leka tillsammans med dig. 

  Tillverkad i USA av eko- och allergivänligt Ultra Premium-siliko,n som är ftalatfritt och både tål blekmedel och att kokas.

  Detaljer

  MATERIAL: Ultra-Premium silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja. 
  LÄNGD: 18 cm.
  BREDD: 4,3 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  SUGPROPP: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, fransk, tysk, spansk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Stor sak Kvinnan tycker om att bli fylld och denna dildo gör verkligen det. Vacker, perfect mjukhård, stor. Särskilt ollonet när det tränger in är skönt. Personligen tycker hon den är för stor och hon klarar inte några snabba rörelser. Men att ha den inne å småjucka blir skönt för henne.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Bäst! Den är alldeles lagom grov, med ett definierat huvud som verkligen träffar G-punkten. Ouppvärmd så kan det vara lite svårt för mig att få in den pga min anatomi, men om jag vrider den så jag får den släta sidan upp så går det bättre. Kräver absolut glidmedel, oavsett hur våt man är -- Sliquid H2O är perfekt! Botten är greppvänlig och går att trycka in i ett harness eller få tag om med handen, även med glidmedel överallt. Däremot ingen sugpropp, vilket jag hoppas de gör på modeller i framtiden.

  Materialet är mjukt och klämbart, ytan är len istället för blank eller hal som på många andra av Tantus modeller. Mycket mjukt silikon. Den står absolut upp av sig själv, ingen flopp-faktor här, men jag kan klämma runt den när jag har den i utan att det känns som om någon kört upp ett stålrör inuti. Varken skaver eller ömmar efteråt. Det klämbara huvudet och den lena ytan gjorde att jag spenderade minst en timme med att bara klämma på den när jag fick hem den. Silikonet håller hög kvalite, och jag har inga problem med att få den ren. Förvaras bäst i en påse, då den kan dra åt sig damm.
  5 5 1

  Du recenserar: Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *