BLACK FRIDAY - SPARA UPP TILL 80%

Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

Klicka på en bild för att förstora den

 • Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm
 • Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

499,00 kr

  Produktbeskrivning

  Om du också älskar känslan av en riktigt mjuk och realistisk dildo så är Vamp från populära märket Tantus perfekt för dig.

  Först och främst känns Tantus Vamp Super Soft precis som äkta vara och finns i flera fina färger med metallisk yta. Den unika Dual Density-designen ger den ett otroligt mjukt yttre och en hård kärna som sammantaget ger dig underbart målriktad stimulering.

  Med en längd på 18 cm och diameter på 4,3 cm är det upplagt för vilda orgasmer. Det semi-realistiska ollonet och ådrorna ger dig en extra njutningsfull upplevelse.

  Sätt fast den stora sugproppen och använd Vamp utan händer till het onani eller bjud med din partner och experimentera tillsammans med den läckra dildon i ert favoritharness.

  Tillverkad i USA i eko- och allergivänligt Ultra Premium-silikon som är ftalatfritt och som både tål blekmedel och kan kokas

  Detaljer

  MATERIAL: Ultra-Premium silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  ALLERGIVÄNLIG: Ja. 
  LÄNGD: 18 cm.
  BREDD: 4,3 cm.
  VATTENTÄT: Ja.
  SUGPROPP: Ja.
  BRUKSANVISNING: Engelsk, fransk, tysk, spansk.

  Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Stor sak Kvinnan tycker om att bli fylld och denna dildo gör verkligen det. Vacker, perfect mjukhård, stor. Särskilt ollonet när det tränger in är skönt. Personligen tycker hon den är för stor och hon klarar inte några snabba rörelser. Men att ha den inne å småjucka blir skönt för henne.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Användarvänlig
  Bäst! Den är alldeles lagom grov, med ett definierat huvud som verkligen träffar G-punkten. Ouppvärmd så kan det vara lite svårt för mig att få in den pga min anatomi, men om jag vrider den så jag får den släta sidan upp så går det bättre. Kräver absolut glidmedel, oavsett hur våt man är -- Sliquid H2O är perfekt! Botten är greppvänlig och går att trycka in i ett harness eller få tag om med handen, även med glidmedel överallt. Däremot ingen sugpropp, vilket jag hoppas de gör på modeller i framtiden.

  Materialet är mjukt och klämbart, ytan är len istället för blank eller hal som på många andra av Tantus modeller. Mycket mjukt silikon. Den står absolut upp av sig själv, ingen flopp-faktor här, men jag kan klämma runt den när jag har den i utan att det känns som om någon kört upp ett stålrör inuti. Varken skaver eller ömmar efteråt. Det klämbara huvudet och den lena ytan gjorde att jag spenderade minst en timme med att bara klämma på den när jag fick hem den. Silikonet håller hög kvalite, och jag har inga problem med att få den ren. Förvaras bäst i en påse, då den kan dra åt sig damm.
  5 5 1

  Du recenserar: Tantus Vamp Super Soft Dildo 18 cm

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *