Tantus

Tantus är ett företag från USA som tillverkar sexleksaker av hög kvalitet. Alla produkter från Tantus är handgjorda och tillverkade med omtanke om både dig och miljön. Här på sidan hittar du både strap-ons, dildos, analpluggar och mycket mer.

Mest populära
0
Filter
Pris
Erbjudande
Visa alla 41 produkter
Du har sett 41 av 41 produkter

Tantus - handgjorda och allergivänliga sexleksaker i 100% silikon

Historien bakom Tantus

Tantus grundades 1997 av amerikanska Metis Black som drömde om att sprida njutning och "sexuell lycka" med sexleksaker av högsta kvalitet. Metis Blacks uppdrag har från början varit att skapa handgjorda sexuella hjälpmedel och njutningsprodukter för singlar och par. Tantus' mantra är att inspirera kvinnor och män runt om i världen att ha roligt, meningsfullt och njutbart sex och relationer.

När Metis Black började utveckla sexleksaker i slutet av 90-talet var det med design som ledstjärna. Hennes handgjorda kreationer skulle utstråla liv och glädje och vara i harmoni med den mänskliga anatomin. Hon tillbringade timmar, dagar, veckor och månader med att utforma och testa prototyper för att se till att den sexuella njutningen var så målinriktad och optimal som möjligt.

Black var ambitiös och ville skapa unika produkter som tydligt skilde sig från de erotiska leksaker som redan fanns på marknaden. Istället för att använda det vanliga silikonet utvecklade hon sitt eget allergivänliga, latex- och ftalatfria recept som var mycket bättre för kroppen än den billigare version som hennes konkurrenter använde.

Idag positionerar sig Tantus som ett av branschens absolut starkaste varumärken när det gäller ekologi, kropps- och miljövänlighet.

Nöje för singlar och par

Idag producerar Tantus ett brett utbud av kvalitetsprodukter som kan användas både för stygg självtillfredsställelse eller som ett extra exotiskt inslag i dubbelsängen. Några av Tantus' mest sålda produkter är den populära Super Soft C-ringen, som är utformad för att passa runt penis och bollar för en längre och starkare erektion.

En annan bästsäljare är den eleganta, flexibla Tantus dildon Goddess som har en stimulerande räfflad yta. Goddess kan användas för inre stimulering, men som en bonus är den utformad med plats för en liten minivibrator, så den kan förvandlas till den ultimata klitorisstimulator på ett ögonblick. Goddess är också mycket lämplig som en rem för pegging, eftersom den är snabb och enkel att montera i en sele.

Om du letar efter en unisexleksak för alla, har Metis Black också tagit fram en klassisk wand vibrator. Rumble har ett mjukt silikonhuvud som är utformat för att massera och stimulera större delar av kroppen samtidigt med sina 7 fantastiska vibrationsnivåer. Dessutom är den tillräckligt liten och diskret för att du ska kunna stoppa den i din handväska eller resväska, så att du och din partner kan ge varandra intensiva orgasmer var som helst och när som helst.

Köp din Tantus dildo och andre sexleksaker hos Sinful

Sinful har vi ett uppdrag som är minst lika skarpt och ambitiöst som Metis Black hade när hon grundade Tantus: att inspirera till bättre sex genom mer nyfikenhet, intimitet och lek.

Hos oss hittar du inte bara Skandinaviens största utbud av erotiska leksaker och tillbehör. Du hittar också de absolut bästa produkterna på marknaden på ett och samma ställe. Vi är mycket stolta över att kunna sammanställa ett sortiment som uppfyller både dina och din partners krav på kvalitet, funktionalitet och pris, och som omfattar den underbara världen av njutning. Därför har vi naturligtvis valt att göra Tantus' läckra produkter, inklusive den populära Tantus dildo Goddess, tillgängliga i vår erotiska butik.

På Sinful hittar du garanterat allt du behöver för att leva ut dina drömmar och fantasier. Vi älskar glada och nöjda kunder, och därför erbjuder vi naturligtvis blixtsnabba leveranser från dag till dag om du beställer dina varor hos oss på en vardag. Dessutom skickas alla våra paket i diskreta förpackningar, så du behöver inte oroa dig för nyfikna familjemedlemmar, grannar eller brevbärare. Detta är bara några av anledningarna till att våra många underbara kunder - över 250 000 stycken - har gett oss så fina omdömen att vi är bäst rankade på Trustpilot.

Menu

Kontakta kundservice

0410 - 880 213

service@sinful.se