Tenga Flip Zero med Vibrator

Klicka på en bild för att förstora den

 • Tenga Flip Zero med Vibrator 0
 • Tenga Flip Zero med Vibrator 1
 • Tenga Flip Zero med Vibrator 2
 • Tenga Flip Zero med Vibrator 3
 • Tenga Flip Zero med Vibrator 5

Tenga Flip Zero med Vibrator

Slut i lager Kontakta kundtjänst angående aktuellt leveransdatum.

1 695,00 kr

  Produktbeskrivning

  Är du redo att ta din onaniupplevelse till nästa nivå? TENGA Flip Zero med Vibrator tar dig långt in i framtidens teknologi!

  Den nya utgåvan av den testvinnande TENGA Flip Zero erbjuder nu innovativa vibrationer både i kärnan och i spetsen av dess kittlande sleeve. Materialet och det invändiga mönstret känns om möjligt ännu mer läckert och kommer garanterat ge dig din bästa onaniupplevelse hittills.

  Onaniprodukten är enkel att använda. Det invändiga gångjärnet säkrar att vätskor så som glidmedel inte sipprar ut, utan blir kvar där de ska. Genom att klämma åt om de flexibla sidpartierna kan du dessutom pressa ur luft ur produkten och på så sätt skapa ett stimulerande vakuum som liknar känslan av ett blowjob.

  TENGA Flip Zero med Vibrator är designad och tillverkad i Japan. Du får 5 spännande vibrationsmönster. TENGA är naturligtvis uppladdningsbar och vattentät. Den har ett inre djup på 14 cm och en flexibel öppning som passar de flesta storlekar. Förvaringsetui ingår.

  Detaljer

  MATERIAL: Elastomer, ABS och silikon.
  FTALATFRI: Ja.
  VATTENTÄT: Ja.
  UTVÄNDIG LÄNGD: 18 cm.
  INVÄNDIGT DJUP 14 cm.
  ÖPPNING, DIAMETER: Ca. 2 cm (kan töjas).
  MEDFÖLJER: Förvaringsetui och varuprover på glidmedel samt laddarbas och USB-sladd.
  BRUKSANVISNING: Engelsk.

  Läs villkoren här.

  Kundrecensioner

  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Tenga Flip Zero med Vibrator Formgivningen är elegant och varan ger ett intryck av att vara en kvalitetsprodukt, den är också prissatt så. Tyvärr är det inte helt sant. Jag är nu inne på den tredje. Det är vibratorerna som ger upp efter några månader. Sinful byter ut varan utan tjafs vilket är bra.
  Tenga Flip Zero fungerar bra även utan vibrator, men jag som har svårt att ibland nå orgasm uppskattar vibratorerna mycket. Bäst blir det om jag rör mig och Tenga ligger fast, då blir det jättesköna orgasmer.
  Hade vibratorerna inte gått sönder hade jag gett 5 stjärnor på allt. Jag hoppas Tenga löser detta problem.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Vibrattionen går sönder lätt Antingen har jag extrem otur eller så är det något fel på produkten. Jag har nämligen haft 2 st Tenga flip zero och BÅDA har vibrationen slutat fungera. Den första efter ca 6-12 mån och den andra efter bara 2v, så om ni har tänkt att använda dem dagligen så undvik.
  5 4 1
  Genomsnittligt betyg
  Material och kvalitet
  Stimulering
  Användarvänlig
  Tenga Flip Zero med Vibrator Positiva saker: Justerbart vakum samt okej variation på mönster inne i. Extremt lätt att rengöra då man kan dela och skölja ur hela alltet och det går ställa den i öppet läge så torkar fortare . Lådan man får den i är också väldigt nice.

  Negativa saker: Vibrationsäggen gör att den kan kännas lite trång. Och angående vibrationerna så är dom extremt kraftiga (går inte att ha på om man tänker köra länge) och extremt högljudd är den tycker jag.


  5 5 1

  Du recenserar: Tenga Flip Zero med Vibrator

  Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

  Andra produkter som du kanske är intresserad av:


  Genom att påbörja din prenumeration samtycker du till att vi får skicka e-mails till dig med inspiration för köp av sexleksaker och erotiska tillbehör, samt information om erbjudanden, nyheter och tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.