Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

Klicka på en bild för att förstora den

Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

I lager Beställ före kl. 13:30, så lämnar ditt paket vårt lager samma vardag

1 495,00 kr

Produktbeskrivning

Vill du tillfredsställa din partner med en erektion som på pricken liknar en riktig penis, fast mycket större, så är Vixen Creations Colossus ett måste.

Penisöverdraget från det kända märket Vixen är tillverkad i högkvalitativ silikon. Det ökar storleken på din penis markant så att du kan skämma bort din partner med fyllig och kinky stimulering.

Det mjuka penisöverdraget är enkelt att använda och sitter ordentligt med hjälp av remmen som träs runt testiklarna. Det har ett naturtroget penishuvud och kraftiga, markerade ådror längs skaftet som ser lika läckra ut som de känns.

Vixen Creations Colossus är handgjord i USA. Det har ett djup på ca 13 cm och en inre diameter på ca 3,5 cm, men kan sträckas så att det passar de flesta storlekar. Överdraget har en yttre diameter på hela 5,4 cm och kan föras in ca 18 cm. Du kan med fördel använda ett vattenbaserat glidmedel när du tar på dig överdraget.

Detaljer

MATERIAL: Medicinsk silikon.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
VATTENTÄT: Ja.
YTTRE LÄNGD: 23 cm (kan föras in 18 cm).
YTTRE DIAMETER: 5,4 cm.
INRE DJUP: Ca. 13 cm.
INRE DIAMETER: Ca. 3,5 cm.
STRÄCKBAR: Ja.

Skriv din egen recension och vinn sexleksaker för 500 kr. Läs villkoren här.

Kundrecensioner

Genomsnittligt betyg
Material och kvalitet
Användarvänlig
Enkel att sätta på
Komfort och passform
Mycket bra leksak men lite lurig att få på Vi(jag och min tjej) är väldigt nöjda med produkten! Värd varenda krona!
Materialet är väldigt mjukt och underlättar användningen med tanke på storleken - för den är ordentligt stor.
När den väl sitter på plats är den väldigt bekväm att ha på sig och skönt även för mig som kille. Det luriga är att sätta på den. Ett tips är att testa någon gång själv innan den ska användas på riktigt för att hitta en bra teknik så inte stämningen förstörs eller ta på den innan. Då hinner den värmas upp också så det rekommenderas. För att den ska sitta riktigt bra är det en bra idé att använd glid inuti och pressa ur all luft. Lite glid kan också underlätta att få in pungen.
Den sitter väldigt bra under själva akten och lossnar inte. Härlig känsla för båda och jag har händerna fria! Enkel att rengöra och går att betrakta som en rejäl kondom som absolut inte går sönder :)
5 5 1

Du recenserar: Vixen Creations Colossus Penis Sleeve 18 cm

Hur skulle du vilja betygsätta produkten? *

Andra produkter som du kanske är intresserad av: