Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
  • Snabb och diskret leverans
  • Fri frakt vid köp över 700 kr
Illustration av olika onaniställningar för parIllustration av olika onaniställningar för par
Guider
Copywriter
Uppdaterad:28/04/2023

3 onaniställningar för par

Innehållsförteckning

Många onanerar varje vecka, men det är inte många par som onanerar tillsammans. Det kan vara väldigt intimt, men också lärorikt. Fler par borde prova att njuta tillsammans utan att röra vid varandra.

Eftersom maj är den internationella onanimånaden har jag bestämt mig för att sätta ihop en text om tre spännande sätt att onanera tillsammans. Så att era njutningsrutiner kan få en nytändning.

Om tanken på att onanera tillsammans gör dig nyfiken så kan du läsa vår guide, därför ska du ska onanera tillsammans med din partner.

1. Peepshow

Att se på varandra när ni onanerar är väldigt intimt och sexigt. Kanske är det så att ni bryter era tidigare gränser genom att göra just det.

Men ni kommer att lära er massor. Både om varandras kroppar, men också om era begär. Såna som kanske aldrig kommer upp i era samtal om sex.

Kanske det blir alltför upphetsande att inte kunna röra vid varandra. Till och med så mycket att det hela slutar mellan lakanen istället.

Visa din partner hur du vill ha det och använd dina favoritleksaker, om du har lust med det.

Två personer som onanerar medan de tittar på varandra

2. Hamna på första parkett

Den här ställningen påminner lite om 69an, men här handlar det istället om att du ska röra dig själv medan din partner är tätt intill dig.

Ställningen gör att du hamnar på första parkett och kan se på när din partner tillfredsställer sig själv. Du kan också röra vid dem, känna dem nära, medan du själv onanerar.

Lek med dig själv samtidigt som du tillfredsställer din partner med en sexleksak. Ta över kontrollen och styr hur de blir stimulerade. Det kan göra den här ställningen ännu mer spännande.

Använd en vibrator eller en penissleeve och experimentera med varandra. Se hur ni svarar på varandras smekningar och rörelser. Hur ni njuter tillsammans.

Två personer som är sammanflätade medan de onanerar

3. Prova onani på distans

Ibland är det inte möjligt att vara på samma ställe när lusten faller på. Som tur är finns det nuförtiden teknik som gör det möjligt att onanera tillsammans, oavsett var ni befinner er i världen. Så det finns inga hinder för er om ni vill njuta tillsammans som ett par.

När ni vill experimentera på distans så finns det oändliga möjligheter. Ni kanske föredrar Facetime, sexting eller kanske gammaldags telefonsex.

Och om ni har lust att krydda er långdistanssituationen lite extra så kan appstyrda sexleksaker vara ett sätt att göra det på. Det enda du behöver göra då är att luta dig tillbaka och njuta av det erotiska ögonblicket när din partner tar full kontroll över leksaken och din tillfredsställelse.

Två personer som onanerar i separata rum

Prova er fram

Experimentera med olika ställningar. För när ni provar andra positioner medan ni onanerar så kan ni upptäcka helt andra sätt att bli stimulerade på.

Glöm inte att ha roligt tillsammans och ta chansen att lära känna varandra ännu bättre.

Njut!

Få 10% i rabatt på ditt nästa köpPrenumerera på Sinfuls nyhetsbrev

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

Snabb och diskret leverans
Fri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful