TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
  • TickSnabb och diskret leverans
  • TickFri frakt vid köp över 700 kr

Trådlös & Appstyrd Vibrator

Med en appstyrd vibrator kan du kontrollera vibrationerna från en smartphone. En trådlös vibrator öppnar upp för en helt ny värld av njutning, stimulering och fräcka lekmöjligheter. Njut av vibratorn ensam, eller låt din partner ta kontrollen via sin telefon.

Trådlös & appstyrd vibrator - styra vibrationerne från din mobil

En appstyrd vibrator kan ta dig till nya höjder

Du har kanske redan upplevt känslan när pulserande vibrationer skickar ut dig i extas. Men vad skulle du säga om att få en appstyrd vibrator? Vet du vad det innebär?

Som namnet antyder är en appstyrd vibrator kopplad till en app på din telefon ellet tablet. Det kan låta tekniskt, men ta det lugnt - de är faktiskt väldigt lätta att förstå sig på. Med den här typen av sexleksak, kan du plötsligt styra din vibrator på helt andra sätt än du är van vid. Placera den så som det känns bäst för dig, och börja utforska möjligheterna på din telefon. En del produkter låter dig koppla ihop vibrationerna med dina favoritsånger, och vi lovar att du kommer uppskatta dem ännu mer efteråt.

För när du väl har provat att låta dessa vibrationer ta dina orgasmer till helt nya höjder, kan det vara svårt att återgå till en traditionell modell efteråt. Med en appstyrd vibrator kan du kontrollera precis hur vibrationerna ska kännas, eller låta dig överraskas fullständigt.

Skoj med appstyrda vibratorer för er båda två

Inte nog med att denna typ av produkter kan ta din njutning till helt nya nivåer, den innovativa teknologin kan faktiskt gagna ditt förhållande också. Många appstyrda vibratorer kan nämligen kontrolleras av en partner, även om ni inte befinner er i samma rum. Om du vet med dig att du och din partner ska tillbringa tid isär, överraska genom att köpa en leksak med app som kan vara skoj för er båda två.

Skicka ett fräckt meddelande, och bjud in din partner till lek direkt i appen. Ni kan befinna er i olika länder, rent av på olika sidor av jorden, men partnern kan fortfarande ta kontrollen över din njutning tack vare modern teknologi. Trots att du är ensam i sängen, kan du inte själv bestämma var, när och hur du ska komma. Istället styr den du bjudit in allt från tempot till intensiteten, och har därmed fullständig makt över din orgasm.

Det finns mängder av lekar ni kan uppleva tillsammans, med appstyrda vibratorer. Sortimentet växer hela tiden och omfattar fler och fler produkter. Varför inte prova på anal stimulering via en app härnäst?

Välj rätt trådlös vibrator

Faktum är, att det nästan finns för många valmöjlighet. Det är lätt att närmast tappa andan, eller i vart fall bli ordentligt förvirrad. För vad är egentligen skillnaden mellan en trådlös vibrator och en annan? Varför ser den ena ut på ett visst vis, medan en annan har totalt annan utformning? Spelar storleken någon roll, och skiljer sig vibrationerna åt? Frågorna hopar sig, och ganska snart vet man varken ut eller in.

Men oroa dig inte. Vi på Sinful strävar alltid efter att ge dig den bästa av upplevelser, både när du handlar hos oss och med de produkter du beställer hem. Därför har vi sett till att samla ihop ett kompetent team av kundtjänstmedarbetare, som alltid är villiga att svara på frågor, hjälpa och bistå dig i ditt köp. Du är alltid välkommen att kontakta oss på mail eller telefon, alltefter vilket du föredrar.

Med lite vägledning från vår kundservice, är vi säkra på att du kan hitta en trådlös vibrator som passar dig. Ta en titt i vårt breda sortiment och välj bland flera olika välkända märken. Vi önskar dig många trevliga stunder framöver.

Prenumerera på Sinfuls nyhetsbrevFå 10% i rabatt på ditt nästa köp

Prenumerera på nyhetsbrevet idag och få 10% på ditt nästa köp. Se också fram emot att få VIP-tillgång till bra erbjudande, målriktad marknadsföring, exklusiva lanseringar och coola tävlingar. Du kan återkalla ditt samtycke när som helst. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy.

TickSnabb och diskret leverans
TickFri frakt vid köp över 700 kr
Postnord
Instabox
Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

Snabb leverans

Postnord
Instabox

Säker betalning

Visa
Mastercard
Maestro
Klarna
PayPal
Swish

SINFUL, Genvägen 1, 231 62 Trelleborg. VAT: DK32887848

Alla modeller är över 18 år.

Copyright © 2008-2024 Sinful